Перфектната ти любовна история според зодията

Как изглежда твоята идеална любовна история, ще ти разкажем в този хороскоп.

 
 

Всяка жена, поне веднъж в живота си, преживява съвършения романс. Перфектен по всички правила. 

Как изглежда твоята идеална любовна история, ще ти разкажем в този хороскоп.

Телец

Идеалният романс за жената-Телец е с мъж, който може да стане свързващото звено между нея и околния свят. Злият и бездушен околен свят. Ти си силна жена, която е способна да се грижи не само за себе си, но и за околните и да покаже на злия бездушен свят „къде зимуват раците“. Всичко това ти можеш да направиш. Но не желаеш. Ето защо ти се нуждаеш от перфектния господин Бътлер, който да поеме всичко това на плещите си. И когато направи това, той ще покаже своя силен характер в целия му блясък.

Водолей

Идеалният роман за теб, жената-Водолей е внезапния роман. Както си стоиш на работа, пилиш си ноктите и скучаеш, изведнъж се тоявява той – загадъчния и мрачен принц. За теб, загадъчен е задължително условия. И всичко започва да се случва... Преследване, престрелки, криене от мафията – всичко това ти харесва, защото е различно, странно и опасно. Важно предупреждение: на теб не са ти нужни имена, защото така е по-загадъчно. Мистериозната история е любовна история. 

Виж как изглежда перфектния романс и за останалите зодии:

Галерия: 12-те зодии и техните перфектни любовни съвпадения

Виж всички снимки

** Ако искаш любовната история да ти си случи обаче, има фрази, които никога не трябва да казваш на мъжа до теб:

„Мили, обичаш ли ме?”

Мъжът, който наистина обича жена си, задължително ще покаже чувствата си на практика. Ще ти звъни, ще ти пише съобщения през деня, ще те прегръща и целува като се срещнете, ще ти подарява цветя и ще ти прави комплименти, ще ти помага да приготвиш вечерята. Начините, с помощта на които се проявяват нежните чувства, са безброй. Естествено, не всички мъже умеят да ги използват, но няма да подобриш положението питайки всеки път „Обичаш ли ме?”. Каквато и да е ситуацията в действителност, той ще отговори с „Да!”.

„Те това не можеш да го свършиш!”

Думите „Те това не можеш да го свършиш!” работят още по-агресивно и от „Ти не умееш да правиш това!”. Звучи като констатация, но бъди уверена, че няма да си замълчи. А дори и да го направи, то завинаги ще запомни тези обидни думи. Хората в отношенията помежду си трябва да се подкрепят взаимно, да се вдъхновяват за различни постижения, а не да добавят неувереност в собствените си сили. С времето мъжът задължително ще си намери жена, която ще го хвали и подкрепя. Старай се във всяка ситуация, в която е направил или постигнал нещо, да му казваш: „Ти си най-добрият!”.

„Ти не си мъж!”

Тези думи убиват на място всеки мъж. Спокойните ще си го пропуснат покрай ушите, ще си стегнат куфара и ще си тръгнат. Без значение кога се е случило. След първата или след десетата фраза. Неспокойният партньор ще удари или ще отговори аналогично. Във всеки случай подобни думи няма да бъдат оставени без отговор.

►►► Виж тук кои са останалите реплики, които не трябва да му казваш!

Съветваме те да се отнасяш към любовните отношения нежно, към любимия човек – с любов и разбиране. Именно така се създават отношения, основани на доверие, за цял живот. Обидните думи и фрази от типа „Ех, женчо!” ги премахни от речника си или ги остави за шеговито подмятане в компания от близки приятели.