Парис към Бритни: Знам как се чувстваш

Парис Хилтън за скандала около попечителството на Бритни Спиърс: „Разбирам как се чувства“.

Парис Хилтън за скандала около попечителството на Бритни Спиърс: „Разбирам как се чувства“.

Как изглеждаше Бритни Спиърс в началото на кариерата си​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Как изглеждаше Бритни Спиърс в началото на кариерата...

Виж всички снимки

►►► Какво се случи с Бритни Спиърс?!

Наскоро Парис Хилтън разказа за взаимоотношенията си с Бритни Спиърс и говори за ситуацията с попечителствата. Според Парис тя все още е приятелка с поп звездата и напълно разбира затрудненията в сегашното й положение.

"Видях я през лятото, вечеряхме заедно в Малибу. Много я обичам и ми се струва, че ако си зрял възрастен човек, то тогава трябва да живееш живота си, а не да бъдеш под нечий контрол завинаги... Не знам, може би защото и мен ме контролираха много, но много добре разбирам как се чувства тя. Бритни е работила толкова много през целия си живот, че се е превърнала в икона. И мисля, че сега напълно е загубила контрол над живота си. Не е честно..."

На въпроса дали двете звездите говорят открито за проблемите на Бритни Парис отговаря: "Тя е толкова сладка и невинна, толкова добро момиче. Говорим с нея за приятни неща - музика, мода, говорим си забавни неща. Не обичам да повдигам неприятни теми и да карам хората да се чувстват неудобно, затова не обсъждаме тези въпроси с нея".

По-рано в интервю за Sunday Times Парис заявява, че "боли", когато мисли за Бритни и нейното несправедливо попечителство.

Припомняме, че от известно време Бритни се опитва да лиши баща си от статут на неин настойник. Какво ще реши съда - остава да разберем.