Парис Хилтън публикува нови снимки със сина си Финикс

Момчето се роди с помощта на сурогатна майка в края на януари тази година. Светската личност сподели серия от снимки в своя Instagram: малкият е облечен в костюма на героя Бисквитеното чудовище от „Улица Сезам“.

от

"Мисля, че съм пристрастена към детските костюми. Не мога да се сдържа!" — написа Парис под публикацията.
© Социални медии

42-годишната Хилтън наскоро публикува поредните снимки на деветмесечния си син, облечен в костюм на Burberry. Под снимките последователите ѝ оставиха много негативни коментари за външния вид на детето и „странната“ форма на главата му. Звездата не толерира атаките на хейтърите и отговори на критиките: "Има толкова много болни хора на този свят. Моят ангел е напълно здрав. И да, разбира се, заведох го на лекар, той просто има голям мозък.“

Оттогава Парис предпочита да публикува снимки на сина си с покрита глава. Миналият Хелоуин светската дама и съпругът ѝ Картър Реум се облякоха като принцеса Пийч и Марио от популярната видеоигра, а Финикс изобрази брата на главния герой Луиджи. Парис пробва и образа на Бритни Спиърс от видеото Toxic, а синът ѝ позира в образа на пилот.

Парис Хилтън и нейният дългогодишен приятел Картър Реум се ожениха през 2021 г. след три години връзка. Звездата от 2000-те мечтаеше за деца от много години и каза, че ще се заеме с този проблем веднага след сватбата. През 2020 г. тя каза, че е замразила яйцеклетките си по примера на бившата си асистентка Ким Кардашиян. Двамата станаха родители за първи път в началото на 2023 г.

Парис Хилтън за секс записа с бившия ​ѝ: Той настоя и ме заплаши

Вижте повече

Парис Хилтън за секс записа с бившия ​ѝ: Той настоя и ме заплаши

Тази година много звезди решиха да издадат своите мемоари. И доста очаквани, неочаквани и сландали неща излязоха наяве.