Парис Хилтън е бременна с тризнаци?!

Новините за евентуалната бременност на Парис се разнесоха бързо, а самата блондинка ги подсили, разкривайки, че много би искала да има тризнаци. Но планира това да се случи след сватбата.

Новините за евентуалната бременност на Парис се разнесоха бързо, а самата блондинка ги подсили, разкривайки, че много би искала да има тризнаци. Но планира това да се случи след сватбата.

Модни тенденции от годината, в която си родена​, виж в галерията долу:

Галерия: Модни тенденции от годината, в която си родена

Виж всички снимки

►►► Парис Хилтън е преживяла четвърти спонтанен аборт

За бременността на 40-годишната Парис Хилтън стана известно от информация на Page Six. Новината за очакването на първородна рожба за звездата и 40-годишния й годеник Картър Реум бе изненада, имайки предвид известните трудности, през които преминава Хилтън.

Още по-голямата изненада се появи само няколко часа по-късно, когато самата Парис вече официално потвърди щастливите новини, разкривайки, че е бременна с тризнаци в своя подкаст в Instagram... и в допълнение каза, че се шегува.

Хилтън отхвърли слуховете, споделяйки, че много би искала да има деца и със съпруга й наистина планират това да се случи, но след сватбата.

Снимка: @parishilton

С един подкаст - Парис отговори на двата най-нашумели въпроса и ето, че вече е повече от ясно, че сватба ще има. Припомняме, че преди няколко години звездата призна, че мечтае за семейство и деца, и планира да се справи с всичко това в близко бъдеще. Преди година тя премина от думи към действия като първо замрази свои яйцеклетки, а след това започна подготовка за инвитро. Самата Парис разказа, че се е решила на процедурата, защото това й позволява сама да контролила оплождането: "Решихме да направим инвитро, защото по този начин мога да избера дали искам да имам едно дете, или близнаци" - разказа Хилтън в подкаста The Trend Reporter.

Хилтън и Реум се познават от около 10 години, а едва през 2019 г. започват да излизат. Само година след началото на романтичната връзка Картър направи предложение за брак на любимата си, което тя с радост приема.

Парис, която има травматичен опит с връзките, сподели, че най-накрая е осъзнала, че Картър е човекът, който я прави истински щастлива: "Той е този, който очаквах толкова дълго... Наистина съм много развълнувана да премина към следващата стъпка в живота си и накрая просто да живея истинския си живот. Защото наистина вярвам, че семейството и децата са смисълът на живота..."

Добра шега, Парис!