Парис Джексън: Няколко пъти си прерязвах вените

Парис Джексън разказва за опитите си за самоубийство след смъртта на баща си.

Парис Джексън разказва за опитите си за самоубийство след смъртта на баща си.

Как се промени стилът на Парис Джексън през годините​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Как се промени стилът на Парис Джексън през...

Виж всички снимки

►►► Парис Джексън: Повечето ми гаджета бяха жени

22-годишната Парис Джексън разказва за опитите си да се самоубие в най-новото издание на поредицата си във Facebook - Unfiltered: Paris Jackson and Gabriel Glenn.

Дъщерята на покойния Майкъл Джексън признава, че започнала да се самонаранява след смъртта на баща си.


„Пристрастих се към храната и качих много килограми... и тогава братовчед ми ме нарече „дебелана“... В този момент си казах, че не мога повече да продължавам така. Това беше началото на дълбоката депресия, в която изпаднах и започнах да мисля начини за самонараняване“ - разказва Джексън.

„Няколко пъти си рязах вените, горих се и знаех, че няма да умра от това, защото контролът е в мои ръце...“.

Парис разкрива и че е приемала допамин (хормонът, който отговаря за концентрацията и вниманието, стимулира и активира организма). Оказва се, че точно той е една от причините певицата да си е посягала.

„Допаминът е наркотик, който ти дава приятни емоции. Храна, секс, наркотици, музика и активност - има много неща, които причиняват производството на допамин. Когато се подстригах и си направих татуировки, взех доза допамин, това ме разсейваше от емоционалната болка и се чувствах по-добре ако си причинявах физическа“ - казва Парис.

От думите на звездата става ясно, че последният опит за самоубийство на наследничката на покойния Майкъл Джексън е бил през миналия март. Много се надяваме да е бил и последен!