Парещи емоции за още по-горещ секс

Научи се да извличаш полза от емоциите си и да се наслаждаваш повече на секса.

 
 

Ако настроенията ти се менят постоянно и първо си тъжна, след това радостна и накрая ядосана, то е дошло време да промениш посоката на връзките си. Научи се да извличаш полза от емоциите си и да се наслаждаваш повече.

Върни си желанието за секс мигновено - разбери как от галерията долу

Галерия: Върни си желанието за секс мигновено

Виж всички снимки

►►►Бързо, страстно, властно

Какво те стимулира и какво те отегчава? Когато възникват подобни въпроси, мнозинството отговаря с клиширани фрази: "Обичам да чета еротични романи" или "Мразя да преминавам директно към акта". Иначе казано, правят алюзия към конкретни случки, но не и към причината за тези случки. Куриозен случай, тъй като емоциите играят основна роля не само за да се увеличи или намали възбудата, но и при пристъпване или отблъскване на желанието. Понякога тяхното влияние е очевидно, но има моменти, когато е по-деликатно. Във всеки случай е важно да знаеш как те влияят на сексуалното ти желание, за да можеш да се справиш с тях и да се наслаждаваш максимално.

Безгранично щастие

Решили сте да живеете заедно или да си вземете кученце? Сигурни сме, че през този период правите секс много по-страстно. Когато един от двама ви е с по-високо кръвно, всичко става по-интензивно. Това се случва, защото доверието между вас укрепва и когато установите високо ниво на връзка, целувките и прегръдките стават още по-чувствени. Същото се случва и когато получиш някоя добра новина, било то по отношение на работа, или в друг аспект. Ти предаваш добрата енергия на своя партньор, засилваш самоуважението си и започваш да се чувстваш отлично в кожата си.

Изрази себе си! Съществува възбуда, различна от сексуалната. Тя се нарича емоционална и доставя много повече удоволствие. Ключът е в това да засилиш емоциите си, като преди и по време на акта гледаш своя партньор в очите и му споделяш какво чувстваш. Удоволствието е незабравимо.

Скарана с целия свят

Когато си ядосана, поставяш преграда пред себе си. Една дреболия може да има неочакван ефект и да те накара да станеш по-директна. Ако по принцип си любезна, то сега е моментът, в който лошото настроение идва, за да се освободиш от задълженията да бъдеш перфектна през цялото време. Това ще ти помогне и да се концентрираш в себе си. Ще ти е по-лесно да му обясниш какво искаш и какво би ти доставило удоволствие. Освободи звяра в себе си и ще останеш доволна.

►►►Нека поиграем!

Кралицата на хумора

Всеки има някой специален и прекрасен ден, в който оставя грижите настрани и се радва на живота. Не ти ли се е случвало, когато имаш среща с някого, когото много харесваш? Ставаш весела и шеговита. В такива моменти сякаш някой ти дава право да направиш неща, които не биха ти се случили в обичайни условия. На езика на секса това означава да откриеш своята най-палава и игрива страна, когато си в такъв период. Изпробвайте нови пози, сменете ролите си или реализирайте онази фантазия, която се върти в главата ти от години. Приключенията показват непознати измерения в сексуалния живот и са много забавни.

Опънати докрай нерви

След поредното напрегнато събрание в работата, вероятно единственото, което искаш, е да се отпуснеш с твоя партньор. В такива ситуации имаш сили само да обърнеш внимание на ласките. Няма никакъв проблем, че не искаш сексуалният акт да бъде продължителен. Точно в този момент ти трябва нещо бързо и неангажиращо. Може да обвиниш напрежението ...

Съсипана и разочарована

Ако имаш чувството, че никой не го е грижа за теб, то определено имаш нужда от човек, който да те цени наистина. Потърси утешителни прегръдки, масаж на гърба или го накарай да гали косата ти. Има много опции нещата да не приключат с един шумен оргазъм, но тези моменти на нежност помагат за заздравяването на връзката.

Секс пози според неговата зодия - в галерията долу

Галерия: Секс пози според неговата зодия

Виж всички снимки

Море от релакс

Когато си в дзен режим, се чувстваш удовлетворена от тялото си и вярваш повече в себе си, защото осъзнаваш стойността си , спираш да се потискаш от глупости и започваш да мислиш, че заслужаваш повече. Изглеждаш адски секси и действаш напълно спонтанно. Следвай инстинкта си и се наслаждавай!

Когато си ядосана, обикновено ставаш по-директна и ще ти е по-лесно да му кажеш какво искаш. Възползвай се от това и не се сдържай.

Тествай се!

Подложи се на проверка: Би ли ти харесало наистина да се оставиш на чувствата по време на сексуалния акт? Достатъчно е да отговориш на тези три въпроса, за да разбереш. Необходимо е да бъдеш честна.

№1: Въпреки че не ти се прави секс, задължаваш ли себе си все пак да пробваш? Да/Не

№2: Разговаряш ли с твоя партньор какво ти харесва да правиш и да ти правят? Да/Не

№3: Избягваш ли силните емоции не само в леглото, но и извън него? Да/Не

Повече "да":

Много е вероятно да изградиш стена между чувствата и еротичните желания. Трябва да се научиш да слушаш ума и тялото си. Ще бъде по-добре.

Повече "не":

На добър час! Ти ясно знаеш как хуморът може да разлюлее либидото ти и респективно равновесието между двама ви. Продължавай в същия дух! Насладата е гарантирана.