Pandora те предизвиква: #безфилтър. Осмеляваш ли се?

#PandoraME е #ForEveryMe #безфилтър.

Хей, ти, готова ли си за предизвикателства?! Разчупи стереотипа и изрази себе си по неповторим начин с #PandoraME! Предназначена за истинските иноватори, новата колекция на бранда те кани да се освободиш от очакванията си и да прегърнеш смело креативността.

Тази есен Pandora ME те кани да експериментираш с нова мега тренди визия, в центъра на която си ти: силна, непоколебима, различна, неподправена, себе си! Новата колекция на бранда е специално създадена да улови силата на твоята ярка индивидуалност и да бъде верният ти помощник в себеизразяването чрез бижута. Предизвикана си да й се довериш (а благодарностите - после!).

Новите Pandora ME талисмани, които вървят отлично с новите сребърни гривни в колекцията са вдъхновени от емоджитата и изкуството на татуировките. Сред тях ще срещнеш знака "?!" и хитрото дяволче с блеснали в лилаво мини кристали за очи, които недвусмислено изразяват любопитната ти непримирима същност – тази, която не се страхува да задава въпроси и да изразява мнение открито.

Компания им правят 3D звезда, сърце и нежни ангелски криле – елементи, които се използват често в татусите както от момичетата, така и от момчетата.

Висулките в Pandora Me за есен 2022 залагат на духновния баланс и енергията, която носиш в себе си и разпръскваш навсякъде. Това и изразяват вечните символи на Ин и Ян – „Моят баланс“ и четирите основни стихии – „Моите земя, въздух, огън и вода“.

Не бива да пропускаш и култовата сребърна пеперуда с цветен емайл и красноречива символка „Моята женственост“, която е олицетворение на трансформацията, женствеността и многоцветната красота. Точно като теб, нали?

За първи път в Pandora ME се появяват бижута с 14К златно покритие, което в някои модели е комбинирано със сладководни култивирани перли за повече бароков разкош и бягство от скучната симетрия. Ще го откриеш в емблематичните гривни от колекцията с различни по големина елементи и опции за удължаване, в обсипания с кубични цирконии нов пръстен, както и в ултра яките талисмани и висулки под формата на златен зъб или виеща се змия, които също са своеобразна препратка към tattoo изкуството.

Сред флагманите в тази колекция Pandora ME е вдъхновеният от поп пънка сребърен удължител за колие, гривна и обеци под формата на кламер, покрит с бели кубични цирконии. Той е абсолютно задължителен за твоя супер моден стайлинг тази есен!

Вече установената в колекция Pandora Me концепция да си на 100% себе си #безфилтър е проектирана изцяло и в новите модели на бранда. С бижутата си, Pandora те канят да покажеш истинската си същност без капка колебание. Затова бъди смела, обичай себе си, празнувай живота с любимите си същества и го покажи на света още сега с новите модели на Pandora ME!

И не забравяй: #PandoraME е #ForEveryMe! Виж повече на pandora.net