Памела Андерсън разказа грозната истина за брака си с Томи Лий

Актрисата говори за малтретирането и болезнения развод със съпруга си: „Трябваше да защитя децата си“.

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

People публикува откъси от мемоарите на Памела Андерсън, които предстои да бъдат публикувани на 31-ви януари тази година. В книгата актрисата споделя най-съкровеното. Холивудската звезда разказва за връзката си с Томи Лий и как е преживяла раздялата с барабаниста.

„Може би връзката ми с Томи беше единствената, в която наистина обичах“. Сватбата им с музиканта се състоя през 1995 г. Двамата си размениха брачни клетви на плаж в Канкун и си направиха "сватбени татуировки".

Снимка: Getty Images

Друг етап от тяхната романтика беше сексуален скандал. Интимно видео на звездите и лични снимки, съхранявани в сейф, изтекоха в мрежата: „Това унищожи животите ни. Това беше непростимо. Хората все още смятат, че могат да се възползват от такова ужасно преживяване“, пише актрисата в книгата си.

Това обаче не е единственото, което Памела трябваше да изтърпи във връзката си с Томи. Фаталната вечер за брака им била през 1998 г., когато музикантът изкълчил ръката на Памела, докато държала на ръце седеммесечния им син: „Той ме захвърли заедно с Дилън в стената“. В паниката си тя се обадила на 911. Лий бил арестуван и прекарал шест месеца в затвора, а след това актрисата решава да прекъсне отношенията си с барабаниста.

„Разводът с Томи беше най-трудният момент в живота ми. Бях в депресия. Все още не можех да повярвам, че човекът, когото обичах най-много, е способен на това, което се случи през онази нощ. И двамата бяхме съсипани, но аз трябваше да защитя децата си. Беше мой дълг”, пише актрисата.

Секси снимки на Памела разгневиха индианците

Вижте повече

Секси снимки на Памела разгневиха индианците

Памела Андерсън: остро критикувана за снимките си по монокини и индиански венец