Памела Андерсън едва не убива бавачката си

„Опитах се да защитя брат си от нея“, разказва тя.

от

"Опитах се да я убия, да пробода сърцето й с близалка“, казва Памела.

© Getty Images

Актрисата сподели ужасна история от детството си. В документалния филм Pamela, a Love Story, чиято премиера е насрочена за 31 януари, тя призна, че се е опитала да убие бавачката си, защото я тормозела, когато била малка.

„Бяха три или четири години малтретиране. Винаги ме предупреждаваше да не казвам на родителите си. Опитах се да защитя брат си от нея. Опитах се да я убия, да пробода сърцето й с близалка“, казва Памела.

Памела Андерсън обвини Тим Алън в ексхибиционизъм. Той й отговори

Вижте повече

Памела Андерсън обвини Тим Алън в ексхибиционизъм. Той й отговори

На 31-ви януари ще излязат още едни мемоари, но този път кралското семейство няма нищо общо с тях. Изненада!

„Казах й, че искам да умре. На следващия ден тя загина при автомобилна катастрофа. Мислех, че съм я убила с магическите си сили. Не можех да кажа на никого за това, защото вярвах, че аз съм виновна за смъртта. През цялата си младост живях с тези мисли“, сподели звездата.

Във филма Памела засяга и друга болна тема. Тя разказва, че е била изнасилена като тийнейджърка. „С моя приятла отидохме в нейната квартира. Тя се качи горе с момчето, в което беше влюбена. А аз играех табла табла с неговия приятел. По някое време той каза, че имам нужда от масаж. Момчето беше на 25, аз на 12. Той ме изнасили. Чувствах, че вината е моя“, каза Андерсън. Според актрисата тя дълго време не е казвала на никого за случката.

Наскоро Памела даде интервю, в което говори за насилието и болезнения развод с Томи Лий.

Пет за късмет! Памела Андерсън отново се развежда

Вижте повече

Пет за късмет! Памела Андерсън отново се развежда

Памела Андерсън подаде молба за развод с петия си съпруг година след сватбата.