Овладей любимата секс поза на мъжете

Мъжете твърдят, че ездачката е любимата им секс поза на всички времена.

 
 

Мъжете твърдят, че ездачката е любимата им секс поза на всички времена.

Затова решихме да споделим с теб най-цeнните си знания за това как да даваш – и да получаваш – максимум удоволствие. Ако искаш, не сваляй шапката и ботушите! (Обзалагаме се, че ще си първата, която ще го язди на верев!)

 

Обикновено момчетата са тези, които диктуват правилата в секса... промяната действа много възбуждащо.

Попитай без заобикалки някой мъж какво му харесва в леглото и е много вероятно той да ти отговори „Ами... всичко”. За да разгадае този отговор, Cosmo проведе мащабно проучване, чиято цел беше да извади на бял свят най-мръсните мъжки мисли. След като научихме доста пикантни детайли, нещо много интересно се оформи като резултат. Мъжете искат... Теб.Отгоре. Когато ти поемеш юздите, те са сигурни, че си възбудена и че ги искаш, катгорични са сексолозите. В допълнение получават страхотна гледка – гърдите ти, както и други секси части на тялото ти. И – нека си го кажем – мързеливите им задници са доволни, защото не им се налага да се трудят много за удоволствието си. Не че се оплакваме, де. В крайна сметка, това доказано е позата, в която оргазмът ти е почти в кърпа вързан по няколко причини – можеш да определиш темпото, което ти приляга, а и стимулираш двете най-важни горещи местенца – G-точката и клитора. Следващите редове ще ти разкрият защо това елементарно движение е толкова зашеметяващо, както и различни трикчета как да нагорещиш ситуацията още повече.

Виж кои секс пози ти гарантират експлозивен оргазъм (снимки долу):

Галерия: Секс позите, които ти гарантират експлозивен оргазъм

Виж всички снимки

Защо е толкова секси?

Ти командваш парада

Възможността да те накарат да се гърчиш от удоволствие винаги е била повод за гордост у мъжете. Затова той често се пита дали се справя добре. Дали ти е забавно? Приятно ли ти е? И най-вече – ще свършиш ли? Когато обаче го възседнеш, той спира да се притеснява, защото ти поемаш отговорността за собственото си удоволствие. На него му остава да се отдаде на преживяването и да се наслаждава. Освен това ездачката му показва колко много го желаеш, което е адски стмулиращо. Принципно се предполага, че мъжете са тези, които диктуват правилата при секса и затова смяната на ритъма, когато ти поемеш нещата в свои ръце, действа много възбуждащо. Това го кара да си мисли, че не можеш да му се наситиш. Подлуди го до краен предел като, преди да го възседнеш, завържи очите му или вдигни ръцете му зад главата, докато го поемаш у себе си.

Увеличи удоволствието си Не само че доминиращата ти роля ще ти осигури чудесно изживяване, но и ще имаш възможността да експериментираш с темпото и ъгъла на проникване, които ти носят максимум наслада. Сменяй ритъма от енергичен към супер бавен, препоръчват експертите. Можеш и да наклониш тялото си леко назад или настрани, като след това се придвижиш отново напред, чак докато гърдите опрат неговите – така ще стимулираш всички възможни зони около клитора си.

Палав бонус съвет Сниши се върху него в странична седнала позиция (на верев) и движи дупето си, люлеейки се настрани – в посока към корема и обратно към бедрата му. Така ще стимулираш части от пениса му, които принципно не участват твърде много в екшъна, а едновременно с това и G-точката си.

►►►Овладей изкуството на "обърнатата ездачка"

Защо е толкова секси?

Гледка за милиони

Без значение дали ще съзерцава поклащащите ти се гърди, ако си отгоре с лице към него, или дупето ти, ако си с гръб, тази поза при всички случаи пълни очите му. Както добре знаеш, мъжете се впечатляват доста повече от това, което виждат, в сравнение с жените. Да наблюдават секси гледка е ключът към възбудата му. Освен това така му позволяваш да стане свидетел на това как си се развихрила. Затова се движи като подчертаваш извивките си и бъди сигурна, че това ще го взриви. Наклони се към него, за да може гърдите ти да са близо до лицето му; в обратния случай протегни ръце към пръстите на краката му и мести дупето си нагоре и надолу.

Увеличи удоволствието си Колкото по-уверена се чувстваш, толкова по-добър ще е сексът. А и когато твоят човек наблюдава с увиснало чене гънещото ти се във всички посоки тяло, няма как да не си мисли, че си адски гореща! Затова всяка целувка, докосване или притискане в тази ситуация ще е като бомба за него. Но недей да разчиташ на това просто да си седиш там и да си красива – увеличи еротичните ползи, като превърнеш акта в ефектно минишоу. Ето ти няколко идеи: използвай сутиен с предно закопчаване и когато нещата се разгорещят, го разкопчай, за да може той да наблюдава как гърдите ти се освобождават; съблазнително оближи един от пръстите си, а след това го плъзни надолу от устата си, по тялото и чак до под пъпа; разпилей косите си върху раменете, а после притисни гърдите си една към друга и докосвай зърната си с пръсти. Той със сигурност ще откачи от кеф, ако те гледа как се докосваш.

Палав бонус съвет Задоволете ексхибиционизма си. Поставете голямо огледало близо до леглото си, така че и двамата да можете да наблюдавате какво си случва, препоръчват сексолозите. Не само че ще видите телата си по нов суперсекси начин, но и ще се почувствате леко извратено – все едно гледате порнофилм със себе си.

Защо е толкова секси?

Важните части могат да бъдат докосвани

В мисионерската или в кучешката някои от секси местенцата по тялото ти трудно могат да бъдат достигнати, но, когато си отгоре, той има достъп до всички онези „пипни-ме-тук” бутончета по теб. Освен това на никого от двама ви не му се налага да ползва ръцете си за опора и те са свободни да бъдат където си пожелаят. Докосванията по време на секс – целувки, смучене, облизване, пошляпване – допълват цялостното усещане, което струи от гениталиите ви и добавя още една степен към удоволствието. Можеш да докосваш или леко да засмучеш зърната му, нежно да прокараш нокти надолу по корема му или да стиснеш леко вътрешната част на бедрата му.

Увеличи удоволствието си Това е перфектната поза, в която да му покажеш как искаш да бъдеш докосвана и ... лееекичко да го дразниш, показвайки му, че ти ръководиш играта в този момент. Например – докосвай гърдите си пред погледа му, а след това постави ръцете му върху тях и му дай да разбере, че е негов ред. Или пък вземи ръката му и нежно я заведи под пъпа си, като насочиш пръстите му вътре в теб и му покажеш ритъма и натиска, които ти харесват. След това му позволи да премине към действие. Можете да опитате и с играта на огледало, в която всеки копира действието на другия – да речем, ти го галиш по косата, а той гали теб.

►►►Защо трябва да си отгоре, за да е GoT?

Палав бонус съвет За разтърсващ край опитайте това: когато си отгоре с лице към него, протегни ръката си назад и докосвай тестисите и чувствителния перинеум, а той, в същото време, нека масажира клитора ти с палеца си. Удоволствието ви – и отвътре и отвън – е гарантирано!

Защо е толкова секси?

Гравитацията помага

Когато той е по гръб, натискът на тялото ти му позволява да проникне малко по-дълбоко. Това не само че ви осигурява повече удоволствие, но и е изключително полезно за егото му. Мъжете харесват да са по-навътре, защото това им дава усещане за големина, сила и мъжественост. Можеш да го дариш с още удоволствие като увеличиш напрежението преди първото проникване. Насочи пениса му към вагината си, но остави само главичката да влезе. Хвани ствола с две ръце, за да ограничиш проникването до 2 см и се движи нагоре-надолу дотогава, докато вече и ти не издържаш. Махни рязко ръцете си и го поеми максимално навътре.

Увеличи удоволствието си Има два огромни плюса на дълбокото проникване. Първо, опираш се в тестисите му с всеки тласък, като така стимулираш наситения с нервни окончания скротум, което пък ти осигурява идеален натиск и приятно усещане. Пробвай да завъртиш ханша си, докато си в тази поза и така ще се усетите един друг от всички възможни точки. И второ, така притискаш пубисната си кост, което означава, че клиторът ти получава страхотни пулсации, а това те доближава неумолимо към О-зоната. Можеш да си го осигуриш като се движиш напред-назад повече за сметка на нагоре-надолу.

Палав бонус съвет Заведи го до дивана, накарай го да седне и да се смъкне малко към ръба (само за протокола – ако е седнал по този начин, пенисът му е в идеална позиция за G-стимулация). Внимателно го обкрачи, като клекнеш върху члена му – коленете ти са насочени навън. Насочи го да влезе в теб и се спусни надолу. По този начин отваряш краката си много повече, отколкото ако си коленичила, така че той влиза още по-дълбоко. (бонус трик: хвани се за облегалката на дивана или постави ръце на раменете му, за да отслабиш напрежението в краката си)

Защо е толкова секси?

Той издържа повече

Ако оставим мъжете да избират начина, те обикновено се хвърлят на агресивния и бърз секс, защото това е най-лесният и сигурен начин да свършат. Ноооо, търпеливите винаги получават повече, е казал мъдрият. Бъди сигурна, че по-продължителният, но хубав секс, води до разтърсващ оргазъм, а и ти дава възможност да се придържаш към динамичния ритъм. Когато си отгоре, ти си тази, която контролира неговото проникване и можеш да редуваш бързите с по-бавни движения, което удължава удоволствието. Сексолозите отдавна са наясно, че жените предпочитат плавна и продължителна сесия, докато мъжете залагат на грубовати тласъци. Когато се придържаш към твоя плавен ритъм, той е способен да издържи по-дълго, което пък ще го накара да се чувства истински жребец (значи – всички печелим!).

►►►10 неща, които мъжете тайно не харесват в "ездачката"

Увеличи удоволствието си Редувай внезапни спирания с бърз старт. Извади го от себе си и плъзни дължината на члена му между и покрай лабиите си. Това те кара да се овлажняваш още повече, защото членът му докосва чувствителни зони, които иначе остават извън обсега на внимание. Когато усетиш, че той е близо до кулминацията, но ти все още не си, прави паузи през 5 или 10 тласъка, като го целуваш дълбоко и страстно или го молиш за порция орални ласки, които ще ти помогнат да се доближиш до О-зоната. Ако променяш еднообразния ритъм, ще отложиш кулминацията му, което означава повече наслада и за двама ви.

Палав бонус съвет Когато усетиш, че той е съвсем близо до края, стегни влагалищните си мускули (това са онези, с които контролираш силата на струята, когато пишкаш). Това ще задържи еякулацията му още малко и ще направи удоволствието и за двама ви далеч по-силно, а края – супер разтърсващ.

 Докосванията по време на секс добавят още една степен към удоволствието

 Най-големите ти тревоги да си отгоре? Решени!

Стресът е сигурен унижощител на секси настроението. Прочети съветите ни и всичките ти притеснения ще се изпарят!

“Зимните тлъстинки около талията ми са на показ”

Дори и да забелязваш леко уплътняване около коремчето си, бъди сигурна, че твоят човек изобщо не го вижда. Ако все пак се притесняваш, омекоти извивките си, като запалиш свещи в стаята или не го оставяй да те съблече напълно, за да прикриеш некомфортната зона. Опитай се да се фокусираш върху преживяването, като затвориш очи и се съсредоточиш върху усещанията си.

“Мога ли да „счупя” пениса му?”

Ако пропуснеш целта или пък движенията ти са твърде агресивни, можеш да причиниш болка на твоя човек. Ако и двамата искане бърз и страстен секс, убеди се, че сте заели правилната позиция, в която пенисът му не излиза напълно. И в такива случаи се навеждай само напред, в никакъв случай назад.

“Не мога да хвана ритъма”

Не намирате синхрона? Забави малко и го целуни дълго и страстно. Постави ръцете му на ханша си – той ще те насочва в правилната посока. А можеш и да пуснеш някаква музика (от по-рано) – мелодично R&B за предпочитане – и просто да следваш ритъма.

“Той не може да свърши!”

Понякога мъжете се нуждаят от тласъци, които им осигуряват пози като мисионерската или кучешката, за да стигнат до оргазъм. Позагрей го орално преди същинския секс и така той по-лесно ще стигне до края. Или пък сменяйте ролите си по време на акта – започнете с ездачката, а когато усетите идването на кулминацията, сменете позата с такава, в която той е отгоре.