Отстраниха дилдо, забравено за 45 години в матката на пациентка

71-годишната Телма Дженингс постъпва в болницата с коремни болки, но причината за тях шокира лекарите.

Лекарите в болницата „Saint Francis”, Кънектикът, САЩ, стават свидетели на огромна изненада, след като виждат рентгеновите снимки на постъпила при тях пациентка.

Телма Дженингс, 71-годишна жена, постъпва в болницата с тежки коремни болки. Тя казва на докторите, че ги изпитва от години, но през последните няколко седмици са станали непоносими.

Прочети своя хороскоп на секс играчките и кои са подходящи за теб в галерията долу:

Галерия: Твоят възбуждащ хороскоп на секс играчките

Виж всички снимки

Д-р Джордж Труман подлата Телма на редица изследвания, сред които и снимане на рентген. За негова изненада, той вижда странен предмет на една от снимките.

Коледа, време за секси подаръци. Само внимавай какви ги вършиш с тях!

„Веднага щом видях формата на предмета, знаех какво представлява той. Опитах се да я разпитам дали се сеща какво е, но тя отрече да е ползвала секс играчки през последните няколко години“, разказва той.

Оказало се, че това е дилдо, заклещено в матката на старицата в продължение на най-малко 45 години.

►►► 7 саморъчни секс играчки, безопасни за употреба

„Тя ми каза, че последно го е използвала, когато е била много пияна и не помни много за случката. Прекарала е часове да търси играчката из къщата си, без да осъзнае, че е била в нея през цялото време“, продължава д-р Труман.

Лекарите признават, че при тях постъпват хиляди хора годишно, със заклещени секс играчки и други предмети в телата им. Въпреки това, случаи като този на Телма Дженингс са изключителна рядкост.

Един от тези случаи е по-любопитен от този на Телма. През 2009 година, археолози във Франция откриват тялото на свещеник, датиращо от 15 век. След щателна проверка на тялото, те установяват, че човекът е живял със заклещена в ректума саморъчно направена дървена секс играчка в продължение на 50 години.