Открихме идеалния коктейл за работохолици

Подсказка: без алкохол!

 
 

Подсказка: без алкохол!​

Коктейлите са напитките, които са полезни (а и нужни на всеки), особено, когато става дума за недоспиване, усилена работа, често пътуване и като цяло доста натоварен график.

12 вида вино според твоята зодия, виж в галерията долу:

Галерия: 12 вида вино според твоята зодия

Виж всички снимки

►►► Кои са най-скъпите коктейли в света

Ако програмата ти е много гъста и доста често се оказва, че нямаш никакво време, за да се отпуснеш и да си поемеш глътка свеж въздух - определено имаш нужда от коктейл (а защо не и по време на работа?!) Специалистите от Уелнес клуб Pride те съветват да пиеш коктейли, богати на кислород (и витамини).

Такива напитки могат да бъдат много полезни и да ти осигурят голяма доза енергия за целия ден. И, да, можеш да ги пиеш по всяко време, защото са без алкохол!

Експертите съветват, че най-добре е да избереш нещо от рода на прясно изцедени сокове (ананас, краставица, нар, ябълка), мляко (бадемово или кокосово) или сок от горски плодове.

Проучванията на Pride показват, че само един коктейл може да замести час разходка в парка. А ако тези напитки се превърнат в част от ежедневната ти рутина - имунната ти система ще ти благодари! Имунитетът ти ще се повиши, ще се почувстваш по-добре, енергична и креативна, а сънят ти ще се нормализира. Синдромът на хроничната умора? Той определено ще остане в миналото!