Потвърдено: тялото на Ная Ривера е открито

Нови данни за смъртта на звездата от сериала "Клуб Веселие" Ная Ривера: "Тя е спасила сина си, но не са й останали достатъчно сили за себе си"

Нови данни за смъртта на звездата от сериала "Клуб Веселие" Ная Ривера: "Тя е спасила сина си, но не са й останали достатъчно сили за себе си"

Западната полиция възстановява картината на случилото се с 33-годишната Ная Ривера. Тялото на актрисата е намерено в езерото Пиру в окръг Вентура, Калифорния, където звездата изчезна.

След официална пресконференция шерифът на окръг Вентура Бил Аюб заявява: "От разговор със сина й научихме, че той и Ная са плували в езерото, а след това са плували до лодката. Ная поставила детето в задната част на лодката, след което той се огледал и разбрал, че тя е изчезнала под водата" - каза шерифът.

Полицията смята, че е възможно лодката да се е обърнала, а Ривера е събрала достатъчно енергия и сили, за да върне сина си обратно в лодката, но не достатъчно, за да спаси и себе си.

Шерифът отбелязва, че няма данни за насилствена смърт или самоубийство. Все пак лекарите трябва да извършат аутопсия, за да установят точната медицинска причина за нейната смърт. Робърт Инглис от екипа за търсене и спасяване на окръг Вентура също описва какво може да се е случило с Ривера на езерото Пиру.

"Често хората се давят, защото не си слагат спасителна жилетка. Силният вятър често се издига над езерото и ако скочиш от лодката, за да поплуваш, а тя отплава далеч от теб става проблем. Опитваш се да плуваш след нея, възможно е кракът ти да се схване... Ако носиш спасителна жилетка, можеш да се отпуснеш и някой може да дойде и да те спаси, или да помоли за помощ, или нещо подобно" - отбеляза той.