Откриха 360-градусов подход за боядисаната коса

Представяме ти Moroccanoil Color Complete – революционен 360-градусов подход в грижата за цвета, състоящ се от цялостен режим в салона, както и у дома, фокусиран върху всички източници на загуба цвета

10 години след революцията Moroccanoil Treatment, лидерът в обогатената с масла козметика за коса лансира своето ново откритие - Color Complete.

За първото си навлизане в света на цветовете, Moroccanoil използва революционен 360-градусов подход към грижата за цвета като се фокусира върху всеки източник на неговото избледняване, с помощта на пълен режим от продукти за салона и у дома.

Всеки от моделите беше предяварително боядисан с режима CromaTech, а в деня на събитието кретивният екип на Moroccanoil в лицето на Анджело Фрачика и българските му колеги Георги Петков, Григори Кюлев и Кина Кудева представиха стайлинг визии, вдъхновени от подиумите и улицата

Тази първа по рода си колекция действа като холистичен режим за грижа за цвета, която се бори срещу всички ежедневни източници на загуба на цвета – включително химично увреждане, механично увреждане, оксидация и термична обработка – всички те афектират богатия и жив цвят на боядисаната коса.

Много сме развълнувани да навлезем в категорията на боядисаните коси, и то с толкова иновативна технология за вливане на арганово масло. Особено сега, когато празнуваме 10-тата си годишнина,” казва основателката на Moroccanoil Кармен Тал. “Благодарение на колекцията Moroccanoil Color Complete сложихме край на вечната дилема между красива и здрава коса и ярък цвят!”

Иновативният режим Moroccanoil Color Complete започва с модерни професионални продукти, които работят заедно в перфектна синергия за максимално покритие и задържане на цвета.

В салона

СТЪПКА 1: Moroccanoil ChromaTech PRIME

Първата стъпка от режима в салона е ChromaTech PRIME, който увеличава количеството поета боя и изравнява порьозността за равномерен резултат. В същото време успокоява скалпа и минимизира дискомфорта по време на боядисването.

СТЪПКА 2: Moroccanoil ChromaTech POST

Следващата важна стъпка след боядисване е ChromaTech POST – той запечатва цвета дълготрайно чрез химично и механично възстановяване. Той съдържа новата иновативна технология COLORLINK™, която създава специални кръстосани връзки в кератиновата структура на косата и така запечатва цвета вътре в косъма и оформя щит срещу загубата му.

Коафьорите създадоха много интересни прически по време на събитието за представяне на Color Complete

У ДОМА

За да удължиш резултата от професионалната услуга, продължаваш с лесен домашен режим, който запазва, поддържа и защитава цвета.

СТЪПКИ 3 & 4: Шампоан и Балсам Moroccanoil Color Continue

Шампоанът и Балсамът Moroccanoil Color Continue са критично важна част от домашния режим Color Complete. В тях също се съдържа ексклузивната технология COLORLINK™, която възстановява и възобновява косата след боядисване. Тези два продукта работят рамо до рамо, за да осигурят интензивно подхранване и да подобрят качеството на косата, а резултатът е изключително запазване на цвета.

СТЪПКА 5: Спрей за защита Moroccanoil Protect & Prevent

И накрая, но не на последно място по важност, за максимално предотвратяване на избледняването и пожълтяването на цвета, се намесва спреят за защита Moroccanoil Protect & Prevent. Той действа като балсам без отмиване и щит, който неутрализира свободните радикали, генерирани от замърсяването и другите естествени стресори от околната среда. В същото време поглъща вредните UV лъчи. След всяко нанасяне, косата се насища с блясък и цвят, който изглежда нов и ярък.