Отговорите на всичките ти супер горещи въпроси за секса

Всичко, написано тук, е истина!

Всичко, написано тук, е истина!

Аз съм бисексуална. Как да се справя с ужасно любопитните въпроси за моите забивки от хетеро приятелите ми?

О: След като това толкова те вбесява, помисли за нещата по следния начин. Приятелите винаги ще се интересуват от сексуалния ни живот. Защо? Защото да се говори за секс с хора, които познаваш и им вярваш, е почти толкова забавно, колкото и да го правиш (Казах почти!). И тяхното любопитство е нещо положително, защото, когато си споделяме, можем да открием нови неща и да ги приложим. И нещо друго. Твое право си е да споделяш само това, което прецениш и ти е удобно.

10 женски навика, които могат да съсипят всяка връзка, виж в галерията долу:

Галерия: 10 женски навика, които могат да съсипят всяка...

Виж всички снимки

►►► Изненадващи причини любовта да цъфне (и да не върже)

Коя е най-добрата поза, когато човекът с теб е доста надарен?

О: Е, късмет имаш! Но като се замислим…може би не. Да се срещнеш някой с голям пакет, може да е неудобно, а дори и болезнено. Опитай ти да си отгоре. Тогава ти решаваш докъде и кога може да стигне той вътре в теб. Друг вариант е да сте прави и той да е зад теб. Така няколко сантиметра ще се спестят, заради естествената преграда между вас. Твоето дупе.

Мога ли да заразя някого с херпес, ако му правя орална любов, а съм настинала и с херпес на устата.

О: Да, може, случва се непрекъснато. Когато почувстваш, че ти се появява херпес, или вече е факт, оралните занятия са нещо абсолютно забранено. Разбира се, този вирус се предава и при целувките по устата. Затова избягвай тези удоволствия, докато херпесът не изчезне напълно.

Партньорът ми обожава да облизва зърната ми, но те не се втвърдяват. Нормално ли е?

О: Зърната могат да бъдат важна ерогенна зона за жените. Те имат еректилна тъкан, заради която се втвърдяват, когато са стимулирани. Което значи, че могат и да не се, и това е нормално. За някои жени облизването на зърната може да е равносилно на облизването на лактите. Ако това е твоят случай, се успокой, защото не е проблем. Просто тялото ти не отговаря психологически на това стимулиране.

Знам, че трябва да пишкам след секс, за да избегна полови инфекции, но дали това важи и за след мастурбирането.

О: Ето един кратък урок. Ако нещо влиза вътре, задължително трябва да се изпишкаш. Затова, да, винаги преди и след проникване при солова игра трябва да пишкаш, за да може всички бактерии да излязат навън. Мисли за урината като за нещо, с чиято помощ всякакви микроби и бактерии напускат тялото ти. Така те няма да могат да се разпространят и да предизвикат неприятни инфекции. Само си играеш с клитора? Тогава не ходи до тоалетна задължително. (Освен ако не се налага.)

Умирам си от желание да кажа на приятеля си, че искам да използваме вибратори в секса. Някакъв съвет как да подхвана такъв разговор?

О: Супер! Двамата ще се забавлявате страшно много в спалнята. Но не само за теб това е нещо ново. Докато 42% от читателките на Cosmo използват секс играчки в спалнята, 58% все още не са…За да минеш в другата група, се направи, че идеята точно сега ти хрумва. Може да използваш съня за отправна точка. Качи, че си имала странен сън, от който си се възбудила. Така ще започнете да обсъждате идеята двамата, вместо да се чудиш как да му кажеш, че отдавна си искала.

Пичовете искат да знаят

Коя поза за орална любов предпочитат жените? Да съм зад тях, отгоре или 69?

Проучване показва: ВСИЧКО ИЗБРОЕНО ПО-ГОРЕ. Но в действителност, всяка жена си има любима поза и това е тази, която й е най-удобна. Една идея. Нека момичето ти да легне по гръб, а ти сложи възглавница под бедрата й. Ще е доволна.

Какво трябва да направя, когато разбирам, че жената имитира оргазъм? Искам да мога да я задоволя…

Хм, ти разбираш? Защото повечето мъже не разбират (значи имаш талант за това нещо). Ако тя не чувства, че трябва да се преструва, на теб няма да ти се налага да й казваш, че имитира. Вместо това, следващия път, когато го правите, я питай какво иска да направиш, за да се чувства добре, или я помоли да постави ръцете ти там, където иска, и да те насочи.

Да се говори за секс с хора, които познаваш и им вярваш, е почти толкова забавно, колкото и да го правиш. (Казах почти!)

Чел съм, че когато жените се възбудят, го усещат с цялото си тяло. Вярно ли е?

Много от нас усещат иглички по гърба и стъпалата, пеперуди в стомаха и изобщо ни става горещо навсякъде. Възбудата започва в мозъка и постепенно се разлива по цялото тяло и усещането е страхотно.