От Меган до Елизабет II: ето кой всъщност скара Хари и Уилям

Един въпрос, който се обсъжда от доста време в цял свят.

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

Подозренията всеки път са падали върху грешните хората, съобщава LiveJournal.

Колкото и принц Хари и принц Уилям да се опитват да оправят репутацията си, целият свят се интересува и следи из късо отношенията и развитието на събитията помежду им. В различни периоди от време всички бяха обвинени за враждата на двамата братя, но най-накрая стана ясно кой трябва да се извини на кралските особи.

"Принц Уилям беше ужасен, след като прочете изобличението на брат си. Уилям коментира, че Хари сякаш е разпространил без да му мигне окото всички подробности за живота в кралското семейство. В мемоарите дори се откриват и истории за насилие, когато например Уилям бутнал Хари в купа с кучешка храна."
Уилям и Кейт четат мемоарите на Хари. Но, има едно "но"!

Вижте повече

Уилям и Кейт четат мемоарите на Хари. Но, има едно "но"!

В интернет се обсъжда снимката, на която недоволният Уилям чете скандалните мемоари на принц Хари в леглото, а до него Кейт Мидълтън яде сандвич.

Трето лице се зае да съди братята: "Уилям силно обиди Хари и трябва да говорим не за това как кралското семейство може отново да приеме роднината си, който е заминал за чужбина, а за собствените си злодеяния... може би е време и да спрем да търсим трета страна виновник - покойната им баба, майка или съпругите им" - пише блогърът Лена Миро.

„Уилям не смята, че Хари може да се извини и това е глупаво. Но Хари е готов за помирение, защото е добър човек и очевидно не е злопаметен... Кой всъщност беше причината за тези проблеми, имайки предвид, че Меган подкрепя Даяна, а Кейт - Камила, аз лично не разбирам. Може би е време Уилям да признае вината си и да поиска прошка?“, пише Миро в LiveJournal.

Ако този брак приключи: Ще бъде заради Хари

Вижте повече

Ако този брак приключи: Ще бъде заради Хари

"Хари унищожава семейството със собствените си ръце...".