Освежи лицето си още тази вечер

Не годините са тези, които издават възрастта ти, а всеки изминал ден.

 

 

Kрасива от сутрин до вечер!

„Човек и добре да живее, остарява“, така започна представянето на Lift Activ Supreme, новият крем на Vichy, столичната топ дерматоложка д-р Радина Денкова.

Процесът се забелязва дори в течение на деня.

„Сутрин кожата се чувства толкова добре, че ти се иска да полетиш от щастие. Мускулите на лицето са релаксирани от нощния сън, то изглежда по-опънато и гладко.“ После започва трансформацията. По обяд тенът вече е сивкав, следобед бръчиците и фините линии са по-видими, а вечерта кожата eзначително отпусната. Неслучайно всяка втора жена смята, че изглежда по-възрастна вечер, отколкото сутринта.

Какво се случва?

Според д-р Денкова, промените през деня се изразяват в изтъняване на епидермиса (особено в някои зони), намаляване на количеството течности в кожата, загуба на сияйност. Горчивата истина е, че колкото по-възрастна е кожата, толкова по-очевидни са промените.

Веднага. До вечерта. Завинаги.

Кремът LiftActiv Supreme възстановява красотата и младостта на три нива.

Първо, действа мигновено – бели перлени частици и матиращи агенти оптично изравняват тена и заглаждат повърхността на кожата. Както сподели и водещата на презентацията, актрисата Гери Стоянова, кремът е безупречна основа за макиаж. През целия ден действа аденозин, който се грижи за доброто „настроение“ на кожата – възвръща тонуса й, като енергизира клетките. Кофеинът пък изчиства натрупаната умора и дренира, премахвайки подпухналостта и сивкавия тен. В дългосрочен план, за корекция на бръчките и отпускането, работи дуото рамноза в концентрация 5% и неохеспередин (мощен антиоксидант). Възобновителните процеси на кожата са подобрени, тя възвръща еластичността и блясъка си.

Резултатите

Нека цифрите от проведените от Vichy изследвания говорят сами:

След края на деня:

+16% по-стегната кожа

+70% освежени черти на лицето

+60% загладени фини линии

+30% по-стегната кожа след 4 седмици.

 

Lift Activ Supreme се предлага в две кадифени текстури – за нормална и комбинирана или за суха кожа (тук формулата е обогатена с подхранващата сила на масла от карите и ядки от кайсия).