Осъзнато пазаруване = 100% гаранция за щастие!

Когато си тийнейджър, разчиташ на мама и татко за джобни, пари за дрехи, аксесоари, прическа и за какво ли още не.

 
 

Когато си тийнейджър, разчиташ на мама и татко за джобни, пари за дрехи, аксесоари, прическа и за какво ли още не.​

И неминуемо идва момент, в който много искаш да си купиш например онези къси панталонки, като на най-добрата ти приятелка, но вече ти е неудобно да поискаш, защото знаеш, че веднага ще ти бъде зададен въпросът – „Колко чифта имаш?“ (Да, абсолютно си наясно, че в гардероба ти гордо си почиват около 20-тина чифта, НО!)... Основната максима, която се върти в главата ти, е „винаги има още място и нужда от още един чифт“.

Познато ти е, нали?

Минават няколко години, ставаш самостоятелна, започваш хубава работа и вече няма нужда да искаш пари и разрешение от никого, както и да се обясняваш имаш ли достатъчно дрехи, или не. Защото сама си изкарваш парите и добре можеш да прецениш – точно как да ги похарчиш.

Но! Винаги има едно „но“ – когато достигнеш този момент и възрастта, и начинът ти на живот вече са други, съответно и потребностите, желанията и начинът ти на пазаруване са различни. И така лека-полека започваш да се замисляш, когато харесаш нещо – „Имам ли нужда точно от това нещо, точно в този момент?“ / „Да си го купя ли, или да отделя за екскурзията, на която искам да отида?“ / „Имам 10 тениски, а тази е много ефектна, но трябва ли ми изобщо?...“

И честито! Вече си официално пораснала и добре разбираш какво означава да „живееш осъзнато“. Когато достигнеш етапа от живота си, в който не гледаш първосигнално на дадената покупка, а разсъждаваш какво ще ти донесе тя като опит, емоция и цялостно преживяване – ти вече претендираш за място в света на осъзнатите.

И тъй като вече си част от клуба – официално ти представяме Наръчник за Момента. Или по-скоро – Наръчник на осъзнатото пазаруване. Все пак модата винаги е била твоя страст и необходимост и е важно да знаеш как точно да пазаруваш (и какво – също), за да се чувстваш удовлетворена и щастлива от самия момент. А след това и от всеки следващ, когато носиш конкретната дреха.

Пролетта е тук със своите слънчеви дни, ароматни следобеди, уютно прохладни нощи и обещания за едно невероятно лято, което се задава! Цветовете, слънчевите лъчи и мечтите те предразполагат да си купиш нещо ново, пъстро и пропито с надеждата за приключенски пътувания напред, нали?

Запази момента, запечатвайки го със страхотната тениска, която ще си избереш за новия сезон.

Нашето предложение:

United Colors of Benetton, Тениска с щампа Mickey Mouse

Тениската е памучна и свободна, със закачлива щампа – идеална за всички приключения, в които ще се впуснеш този сезон.

Доколкото те познаваме от тийнейджърка досега – удобството винаги е било важно за теб. Така че... Нов сезон без нови, удобни дънки? (Мхм, чуваш ли гласа на непорасналата „ти“ – „винаги имам нужда от още един чифт“?)

Нашето предложение:

Cotton On, Прави дънки с висока талия

Сини дънки, с прав крачол и висока талия.

Няма по-нестандартна класика, която да можеш да носиш както на работна среща (е, ако не е с борда на директорите, разбира се), така и на кафе с приятелки.

Якето през пролетта също е добър мост на срещата между настоящия момент и миналото. Замисляла ли си се колко пъти като отвориш гардероба си и погледнеш към пролетните якета и елеци се сещаш за родителите си и техните многобройни напомняния – „Да си вземеш яке, че навън все още не е чак толкова топло?“

Улови и запечатай момента на спомена си!

Нашето предложение:

Haily's, Яке Wio с качулка

Якето е ежедневно, изработено от синтетичен материал с качулка и дълги ръкави. Разполага с два джоба с капаче – за по-голямо удобство, и цип.

Готова ли си за вълнуващо шопинг пътешествие?!