Остават броени дни до зрелищния спектакъл на БГ Радио

Най-вълнуващото и очаквано музикално събитие в България – церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио, тази година ще се проведе на 10 юни в зала Колодрум, Пловдив.

Остават броени дни до зрелищния спектакъл със звездите на българската музика!

Водещи на 20-та церемония по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио ще бъдат Хилда Казасян и Юлиан Вергов. На сцената ще имаш възможността да видиш някой от най- обичаните и заслужили артисти на българската музикална сцена. Ще станат ясни и победителите в 10-те категории, които се избират изцяло чрез слушателски вот! Припомняме, че гласуването продължава до 9-ти юни на официални сайт на БГ Радио – www.bgradio.bg.

На сцената ще се появят звезди като Михаил Белчев, който ще получи единствената награда, определяна от екип на БГ Радио, а именно БГ Вдъхновение на името на „Ана Мария Тонкова“. Тази награда е символ за изключителен принос и пример за всеотдайност към българската музика.

Традиционно БГ Радио представя най-новите песни в българския ефир, а на сцената на Годишните Музикални Награди зрителите ще видят за първи път на живо бъдещите хитове за 2022г.!

Сред изпълнителите, които ще направят своите премиери тази година са Миро, ALMA, DARA, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Dara Ekimova, Мария Илиева, група Остава, Любо Киров, Поли Генова, Михаела Маринова и други.

Освен тях зрителите в зала Колодрум ще видят за първи път на живо, 40 години след излизането на филма „Оркестър без име“ , емоционалното изпълнение на "CheSara" , която вече звучи в ефира на БГ Радио с участието на Катерина Евро, Георги Мамалев, Орлин Горанов, Маргарита Хранова, Братя Аргирови и Орлин Павлов с аранжимент на Светослав Лобошки.

Билети за събитието може да си купиш в мрежата на Eventim.

За повече подробности около Годишните Музикални Награди 2022 слушай БГ Радио на ефирните честоти за цялата страна или чрез мобилното приложение radioplay. Следи и официалния сайт – www.bgradio.bg, както и официалните профили на медията във Facebook и Instagram.