Още един мъж обвини Кевин Спейси в сексуален тормоз

Миналия месец Кевин Спейси спечели дело срещу мъж, който го обвини в сексуален тормоз, но 63-годишният актьор сега отново е изправен пред нови дела.

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

Още един мъж обвинява актьора в тормоз, нападение и принудителен секс - общо седем случая, за които се твърди, че са се случили между 2001 и 2004 г. Случаят се разглежда от Кралската прокуратура на Обединеното кралство.

Тази пролет британските прокурори повдигнаха обвинения в сексуален тормоз срещу Спейси от трима мъже: предполагаемите престъпления са извършени между 2005 и 2013 г., когато актьорът е бил артистичен директор на лондонския театър Old Vic. Един от тези хора също съобщи за изнасилване.

Секс обвиненията към Спейси продължават да валят

Вижте повече

Секс обвиненията към Спейси продължават да валят

Много обвинения, но все още нито едно сигурно доказателство.

За първи път дело за тормоз срещу двукратния носител на Оскар беше заведено през 2017 г.: актьорът Антъни Рап твърди, че е станал жертва на Спейси на 14-годишна възраст. Съдебните заседатели през октомври тази година признаха звездата от сериала "Къща от карти" за невинен, като не видя в действията му сексуален контекст.

Скандалът се отрази негативно на кариерата на Спейси: той беше отстранен от снимките на сериала House of Cards, Ридли Скот премахна сцени с негово участие от филма си „Всички пари на света“. Актьорът също беше лишен от наградата си "Еми" и беше осъден да плати 31 милиона долара на създателите на House of Cards за нарушаване на договора.

Нови разкрития: Кевин Спейси е израснал в семейство с баща-педофил

Вижте повече

Нови разкрития: Кевин Спейси е израснал в семейство с баща-педофил

Сексскандалът с 58-годишният Кевин Спейси получи нов обрат.