Орландо за Кейти: "Тя ме изуми"

Орландо разказва за първата си среща с Кейти.

Орландо разказва за първата си среща с Кейти.

Как изглеждат холивудските секссимволи днес​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Как изглеждат холивудските секссимволи днес

Виж всички снимки

►►► Орландо Блум: С нетърпение очаквам безсънните нощи

В ново интервю за Mirror Блум припомня момента, в който за първи път е срещнал лично Кейти Пери, и споделя, че тогава тя му е направила силно впечатление.

"Стоях на сцената и погледнах към публиката, а тя беше там, просто седеше сред тълпата. Спомням си, че беше облечена в красива розова рокля. Тогава си помислих: Леле, мисля, че това е Кейти Пери" - разказва Блум.

От разкази на очевидци стана ясно, че веднага след като е слязъл от сцената Орландо е отишъл право до масата, на която Кейти е седяла.

"Тя седеше на масата до Дензъл Уошингтън, който току-що си беше поръчал бургери. Когато видях това, го попитах - Ей приятел, мога ли да си взема? - Той отговори, че не е нужно да питам дори. Взех си бургер и намигнах на Кейти" - разказва актьорът.

След афтърпартито на наградите, актьорът и певицата вече са се опознали по-добре, разговаряли са и са танцували заедно. След което започнаха да се срещат, докато не дойде моментът на раздялата помежду им.

На финала на интерюто Орландо сподели, че с Кейти обмислят разждане в домашни условия, но все още не са взели окончателно решение.