Орландо Блум си направи нова татуировка

Орландо Блум си направи нова татуировка в чест на изчезналото си кученце.

Орландо Блум си направо нова татуировка в чест на изчезналото си кученце.

Как изглеждат холивудските секссимволи днес​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Как изглеждат холивудските секссимволи днес

Виж всички снимки

►►► Орландо Блум: "Нямам търпение да имам още деца"

Преди седмица Орландо Блум сподели, че е загубил любимото си куче - пудела на име Майти. Заедно с годеницата си Кейти Пери той претърсил квартала и разпитал всички минувачите, които срещнал, но Майти го нямало никъде. А вчера двойката е открила само нашийника на кученцето...

Около скръбта по четириногия си приятел, Блум татуира името му на гърдите си. Орландо споделя процеса на създаване на татуировка, както и цялото преживяване в своя Instagram.

"Майти е от другата страна. След седем дни търсене, днес, на седмия ден открихме нашийника му. Тази седмица плаках повече, отколкото очаквах, но това ме освободи от мъката. Преобърнах всеки камък, обходих всяка дупка, претърсих всеки двор, всеки поток. Дори взехме с нас две кучета търсачи... Благодарен съм на моя малък Майти, че ме научи, че любовта е вечна и предаността е важна. Сигурен съм, че ме гледа отгоре... той беше нещо повече от приятел - ние имахме душевна връзка. Извинявай. Обичам те. И благодаря. Почивай в мир мой малък приятел..." - пише Орландо и благодари на всички, които са му помогнали в търсенето.