Орландо Блум: С нетърпение очаквам безсънните нощи

Орландо Блум очаква с нетърпение безсънните нощи, които предстоят с новородената му дъщеря.

Орландо Блум очаква с нетърпение безсънните нощи, които предстоят с новородената му дъщеря.

Модните визии на бременната Кейти Пери​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Модните визии на бременната Кейти Пери

Виж всички снимки

►►► Орландо Блум: "Нямам търпение да имам още деца"

Кейти Пери и Орландо Блум съвсем скоро ще станат родители. За певицата детето ще бъде първородно, а актьорът вече има опит с бащинството с деветгодишния си син, който има от Миранда Кер.

Орландо споделя пред Good Morning, America!, че няма търпение бебето да се роди. Блум казва, че с нетърпение очаква семейното време, в което ще бъдат само той, малкото съкровище и жената на живота му.

„Грижиш се за детето, постоянно присъстваш на всяко едно малко „събитие“, в което можеш да помогнеш на майката. Наистина с нетърпение очаквам тези късни безсънни нощи, когато ще ставам да храня бебето с шише мляко. Обичам това време – целият свят спи, а ти имаш спящо бебе до себе си. Това е вълшебно време, когато планетата е изпълнена с огромно количество енергия... Така го чувствам“ – казва Блум.

Орландо похвали и любимата си Кейти като отбеляза, че тя се справя страхотно с бременността.

„Тя е великолепна. Ако не беше големият й корем, не би могло да стане ясно, че е бременна. Тя е самата сила на природата. Това изглежда толкова естествено за нея, че тя се справя страхотно, невероятно е“ - добавя Блум.

Появата на малката принцеса се очаква да бъде това лято. И ние като Орландо също нямаме търпение!