Орален секс за начинаещи

Скорошно изследване показва, че повечето мъже се чувстват напълно изгубени, правейки кунилингус. Помогни им да намерят правилния път с този наръчник.

Най-накрая има данни, които потвърждават факта, с който ние жените сме запознати от доста (прекалено) много време: що се отнася до оралния секс, много мъже губят ума и дума. Скорошно изследване на марката за секс играчки Cunni показва, че 67% от мъжете, започвайки любовната игра с орален секс, на моменти се чувстват напълно объркани по темата. Други 59% признават, че нямат и най-бегла представа какво харесват половинките им, което обяснява защо много от тях дори не се и опитват да правят орален секс. Друго изследване, публикувано в Канадския Журнал за Човешката Сексуалност разкрива, че ние жените сме по-склонни да задоволяваме партньора си по този начин. Имайки предвид, че 79% от жените имат нужда от някаква форма на клиторна стимулация, за да достигнат оргазъм (а изкуството на кунилингуса помага много за това), крайната цел става доста ясна: има спешна необходимост от разбулване на мистерията около оралния секс.

СПОРЕД ИЗСЛЕДВАНЕ НА МАРКАТА СЕКС ИГРАЧКИ Cunni, 59% ОТ МЪЖЕТЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ХАРЕСВАТ ПОЛОВИНКИТЕ ИМ.

​Основни принципи за отваряне на апетита

За да може всичко да заработи, тайната се крие не само в неговите ръце, но и в твоите. Прочети внимателно тези съвети и се приготви да ги приложиш на практика. Ще ти послужат да се ориентираш правилно и да стреляш право в целта.

1. Опознай се докрай

Колкото по-добре разбереш какво ти харесва, толкова по-лесно ще ти е да помогнеш на половинката ти, ако е малко зелен в тази област. Някои жени обичат да ги докосват в определена част на клитора. Други предпочитат ласките само по препуциума (тъй като директната стимулация им се струва прекалено силна).

Един съвет: Прокарай пръстите си или вибратор през гениталиите, за да научиш наизуст чувствителните си зони. Няма да съжаляваш.

2. Дай му насоки

Обясни му, че оралният секс е като етикета на използване на прибори в скъп ресторант: “Трябва да започнеш отвън-навътре”, съветва сексоложката Сара Слоун. Покани го да започна любовната игра с езика си през бельото ти. Усещането на топлината на дъха му ще те подлуди.

Колко пикантна е твоята вагина?

Вижте повече

Колко пикантна е твоята вагина?

Гореща ли е V-зоната ти?

3. Предизвикай го

Свали си ципа на панталона и го помоли да мине с език върху срамните ти устни (вътрешните и външните гънки на вулвата) и да ги смуче бавно. Това ще активира възбудата ти и ще раздвижи кръвообращението на клитора, което ще го направи по-чувствителен на стимулация.

4. Използвай лубрикант

Преди да продължите, добави няколко капки лубрикант на водна основа. Това ще увеличи удоволствието. Използвай какъвто и да е лубрикант. Има ги с вкус на екзотични плодове, ябълка и круша, боровинки, ягода, малина и нашият любим със захарен памук).

5. Давай лека-полека

“Много мъже го правят твърде бързо и с прекалена сила”, предупреждава сексоложката Сейди Алисън, основател на онлайн еротичния магазин Tickle Kitty. Често срещана грешка, която трябва да бъде избегната, тъй като на повечето жени им харесва мъжът да започне бавно да ближе с езика си, за да постигне по-голяма възбуда. Кажи му да го направи по същия начин, както би лапнал кубче лед, което се разтапя и плъзга надолу във фуния.

6. Направи работата му по-лесна

Сложи възглавница под дупето си, за да повдигнеш ханша. Това поставя главата и вратът му в по-удобна поза, избягвайки евентуален дискомфорт, който би го накарал да спре и да остави работата наполовина свършена.

Снимка: iStock
Снимка: iStock

7. Продължаваме напред

Чувала ли си за азбучната техника? Представлява изписването на всички букви с език (и не точно на черната дъска). Предлагаме ти да пробваш също с числата. Предложи му да започне да рисува цифрата осем на забавен кадър, за да разучи скритите зони на вулвата ти. Когато дишането ти се ускори, той ще знае точно на кои зони да спира и на кои не.

8. Комбинирани ласки

Според изследване на Журналът за Секс и Брачна Терапия, трите техники, които предизвикват фурор сред жените, са следните: изписване на кръгове около клитора, извършване на ритмично и повтарящо се движение върху определена зона (която ти избереш) и съчетаване на различни ласки (като минаване от кръгообразно движение, към посока нагоре-надолу и връщане обратно към кръгообразното). Ако искаш силен оргазъм, който да предизвика фойерверки, помоли приятеля си да стимулира клитора ти по начина, който най-много ти харесва, и да не спира да го прави, докато не е сигурен, че си умряла от удоволствие.

Върни ми услугата

Как се прави фелацио, което той никога няма да забрави? Ето отговорът на този въпрос.

ХОРАТА СЕ РАЗБИРАТ ПОСРЕДСТВОМ КОМУНИКАЦИЯ

“Златното правило е комуникацията”, уверява Лиса Фин, социален педагог на марката еротични играчки Babeland. Докато разкопчаваш панталона му, попитай приятеля си как му харесва повече: бавно и с навлажнени устни или с бързи засмуквания? След като вече знаеш, можеш да запретнеш ръкави.

РЪЦЕТЕ НЕ СА ЗА УКРАСА

Постави палеца и показалеца си, предварително овлажнени, около основата на пениса му, образувайки буквата С. След това започни да ближеш отдолу към главичката и в обратната посока. Каквото и да правиш с устата, пръстите ти трябва да следват същия ритъм. Резултатът е експлозия от усещания.

ЗАДАЙ ТЕМПОТО

Сложи езика си на върха на пениса му и покрий зъбите си с устни, за да минаваш нежно по органа му без да му причиняваш болка. След това започни движения в посока нагоре-надолу. “Направи пауза, за да си поиграеш с гънката (чувствителната част отвътре на пениса, която съединява главичката с препуциума), ближейки нежно с език”, съветва Лиса Фин.

КУЛМИНАЦИЯТА

Ако устата ти е заета, използвай ръката си, много внимателно (много!), за да хванеш тестисите му, масажирайки ги. Внимавай, не ги стискай, все едно че искаш да премахнеш мускулен спазъм; дай им нежни ласки с плавни движения. Не се изненадвай, ако той изведнъж отпусне главата си назад и изпадне в екстаз. Това е нормално.

Като за начало и на двамата трябва да ви е ясно (да, двамата), че оралният секс се състои не само в даване, но и от получаване. Ще избегнете недоразумения и ще се насладите повече, ако всеки от вас поиска от другия това, което желае, давайки ясни насоки. Ако не му харесва да следва инструкции, използвай бедрата си или дупето, за да движиш ханша си на дясно или наляво, приближавайки или отдалечавайки се от главата му, докато тя не е в точната позиция, която искаш. Или сложи ръката си върху неговата и започни да го навигираш.

6 причини да кажеш "да" на мисионерската поза

Вижте повече

6 причини да кажеш "да" на мисионерската поза

Колкото и странно да звучи, класическата мисионерска поза е една от любимите на мъжете. Ние ще ти разкрием кои са най-големите ѝ предимства.

Ефикасни техники

Веднъж след като основите са поставени, вече можеш да преминеш към действие. Естествено, че ти знаеш най-добре какво ти харесва, но ако имаш някакви съмнения или искаш да пробваш нещо ново, имай предвид кои са най-приятните техники според Журналът за Секс и Брачна Терапия: Предупреждаваме: да не се отива директно към клитора (черешката на тортата е най-добре да бъде оставена за накрая, ако успееш да издържиш).

Отгоре-надолу. Това са движенията, които половинката ти трябва да изпълнява, за да успее да загрее двигателя. Трябва да стимулира вулвата ти с хоризонтални деликатни търкания. След това трябва да смени посоката (отдолу-нагоре), за да си проправи път към върха на долните устни.

Диагонално. Идеята е да обходи цялата зона открай докрай, започвайки от долната част на пубиса и завършвайки на отвора на вагината (ако иска да мине и да каже здрасти, симулирайки нежно проникване с език, е добре дошъл).

В кръг. Кажи му да направи спирала, първо през горните и после през долните устни. Важно: нека да увеличава темпото и интензитета полека-лека.

Натискане в определена точка. Позна ли коя? Да, дошъл е моментът да се покори Свещеният граал, или иначе казано клиторът ти. И ще успее, ако натиска много бързо с върха на езика си. И всичко ще приключи точно като по поръчка.

​УРОЦИ ПО ЕЗИК 2.0

На твоето внимание последното изобретение за обучение на осквернените в материята: приложения, които позволяват на мъжете да подобряват уменията си по кунилингус, под формата на игра. Любопитното е, че трябват да ближат екрана на телефона (да, правилно четеш, много е мръснишко). Но все пак, ако с това приятелят ти се превърне в специалист по темата , кои сме ние да ви съдим?

The LicksterВ тази безплатна игра, той ще се научи да дегустира различни плодове, като нарязана ябълка или ягода, следвайки инструкции (нагоре, надолу, надясно…), които ще трябва да изпълнява с езика си. Колкото по-добре се справя, толкова повече точки ще печели. Можеш да тестваш прогреса му на собственото си тяло.

Lick ThisКогато половинката ти се логне на lickthisspp.com от браузъра на телефона си, може да използва езика си, за да запали или загаси светлината, да махне върха на химикалка, изпълнявайки кръгови движения или да тупка топка на плажа с върха на езика си. Това изтощително упражнение ще го превърне в креватен шампион.

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Без шапка няма парти

Не бъди наивна: много венерически болести се предават по орален път. Така че, ако не сте се изследвали и двамата и не сте споделили резултатите, трябва да използваш презерватив за фелациото (избери любимия си вкус) или устен протектор (вид маска от латекс, с която се покриват гениталиите), когато ти си тази, която получава. Сигурността преди всичко.

Четирите най-възбуждащи пози за практикуване на френска любов

Овладяването на техниката е фундаментално условие за добри резултати. Разбира се, също е много важна позата, в която се изпълнява упражнението, тъй като, ако не е правилна или ако партньорът ти е с врат като на Шварценегер, няма да е способен да издържи. За да изпиташ най-голямо удоволствие, можеш да пробваш тези четири пози, които освен че са много удобни, са и най-стимулиращите.

ЦАРИЦАТА

Яхни лицето му, докато той лежи с отворена уста. Слизай надолу лека полека към устата му, остани така няколко минути и се надигни отново. Хубавото е, че ти контролираш ситуацията… докато не решиш да загубиш контрол.

“БЪДИ ВОДА”

След един хубав масаж под душа, сложи единия си крак на ръба на ваната или върху любимия си, така че той да е на колене спрямо теб. Усещането от течащата вода върху клитора ти, докато той се забавлява с езика си върху твоя орган, ще предизвика невероятно изживяване за теб.

НОВАТА 69

Вместо да сте един върху друг, ключът е в това да застанете един до друг, така че устите ви да са на нивото на гениталиите. Разкрачи се, за да може той да облегна главата си на вътрешната страна на бедрото ти и се подготви за действие.

СЕЗАМ, ОТВОРИ СЕ

С отворена уста и разкрачена, помоли половинката ти да застане срещу теб по начин, по който му позволява да ближе клитора ти от единия край до другия. В същото време настоявай да упражнява натиск с пръстата си въру перинеума ти (зоната между вагината и ануса). Направо е зверско.

Ало, любов, хайде да правим секс сега!

Вижте повече

Ало, любов, хайде да правим секс сега!

12 съвета за „преди“, „по време“ и „след“ телефонния секс.