Определихме характера ти според това как седиш

Езикът на женските крака. Внимание! Наблюдаваме те!

 
 

 Езикът на женските крака. Внимание! Наблюдаваме те!

18 звезди, които поддържат форма с йога – в галерията долу

Галерия: 18 звезди, които поддържат форма с йога

Виж всички снимки

►►►Езикът на тялото на лъжците

Това ръководство е написано от клиничен психолог и публикувано в списание Playboy през 1969 г. Обаче все още ни изглежда актуално.

Би било чудесно, ако можеш да определите характера на някои човек по определени специфики от неговото поведение, без да се налага да живееш с него 25 години. Всъщност затова са измислени хороскопите – в отчаян опит да се систематизира по някакъв начин човешкото разнообразие.

И ето още един такъв опит – определящ характера на жената по начина, по който седи. Материалът, написан в сътрудничество с клиничния психолог Джон Е. Блейзър, е публикуван в списание Playboy през 1969 г. Той коментира най-разпространение пози на седящата жена. Например по начина, по който една жена кръстосва краката си, можеш да определите дали тя е сериозна, добра приятелка, или разхайтена пройдоха.

И макар оттогава да е минало много време, ние все пак ще послушаме доктора. Виж, можеш да научиш нещо и за себе си.

Организатор

Ти се трогваш от спретнатостта и реда. Но несигурността те дразни, така че ти е необходим ясен план, дата, та дори и час какво ще се случва. Твърде уверени в себе си жени, които умеят да обичат силно.

►►►Савасана: Йога-позата, която лекува стреса

Авантюрист

Макар и да изглеждаш уверена, мъжете те плашат. Амбициозна си и обичаш да се състезаваш. Често мъжете губят от теб, но разбира се, в началото на запознанството, не го проумяват.

Конформист

Харесва ти някой да ти казва какво да правиш, но не и да си център на внимание. Не бързаш да се хвърляш в мъжките ръце, но обикнеш ли някого – му се отдаваш изцяло и напълно.

5 секс пози за идеално тяло – в галерията долу

Галерия: 5 секс пози за идеално тяло

Виж всички снимки

Перфекционист

Винаги се притесняваш какво впечатление ще направиш. Неуверена и нервна си. Искрено ти харесва да помагаш на другите, изслушваш с внимание и разбиране проблемите им. Заедно със съчувствието, в теб се пробужда и симпатия.

Социален работник

Перфекционист, но смел. Падаш си по безпомощни мъже, на които да помагаш. Поставяш неговите интереси по-високо от собствените си.

Свободна жена

Независима и освободена от условностите, ти си олицетворение на съвременната жена. Обожаваш свободата си, последните модни тенденции и далечните пътешествия. Ако мъжът те заведе на екзотичен остров, спокойно може да поиска от теб каквото му хрумне. Способна си да го изпълниш.

Филантроп

Внимателна, лесна за общуване и с прекрасно чувство за хумор. Комфортно ти е сама със себе си. И на околните име добре с теб. Романтичната ти натура има какво да даде на света и ти си щедра в даренията си. Но, ако мъжът се опита да те върже, ще те загуби.