Определи се с дума. Коя е твоята?

Всеки зодиакален знак притежава особени черти на характира. Коя дума характеризира твоята изключителност.

 
И думата, която те описав е...

Само в една дума може да се събере най-парактерната черта за всеки зодиакален знак! Коя е твоята, която те разкрива каква си, или пък характеризира приятеля ти? И как да се държиш, ако си наясно, че срещу теб стои абсолютен практик?


Дева: „Правилният“
За Девата е важно да действа правилно във всичко. Девите спазват правилата и не нарушават социалните норми. Ето такива конформисти са те, които дори няма да си позволят да пресекат на червено. Търпеливо ще чакат, докато не светне зеленото човече, дори да няма коли в този момент.

Жената до мъж Дева трябва да знае, че той живее правилно, че всичките му действия са разумни, а най-важното – рационални. Девите планират всичко отрано, за да избегнат грешки, които панически се страхуват да не направят.
Момичетата Деви се гордеят със своята правилност – те са отличнички, умни и добри.

Водолей: „Оригиналният“
Те обичат да се различават и да не приличат на останалите, действат нестандартно и във всяко нещо проявяват креативност.
При това на тях нещата им се получават лесно и естествено, защото Водолеят разбира, че всичко, считано за гениално, всъщност е много просто. Ако не можеш да се справиш с даден проблем, обърни се към Водолей, той ще ти предложи прост и оригинален изход от всяка ситуация, какъвто дори не ти е хрумнало.
Думата „оригинален“ е запазена марка на Водолея.

Виж и останалите думи, които описват зодиите.

Галерия: Любимите думи на зодиакалните знаци

Виж всички снимки

Девизите на всяка зодия

Овен: „Аз съм“

Телец: „Аз притежавам“

Близнаци: „Аз знам“

Рак: „Аз се съмнявам“

Лъв: „Аз искам“

Дева: „Аз анализирам“

Везни: „Аз се колебая“

Скорпион: „Аз желая“

Стрелец: „Аз виждам“

Козирог: „Аз действам“

Водолей: „Аз мога“

Риби: Аз се надявам“