Опашати сватовници

Животните в зоопарка обожават своя пазач и ставайки всекидневно свидетели на неволите му в любовта, един ден решават да му разкрият голямата си тайна - че умеят да говорят, за да му помогнат да открие жената на сърцето си.

Опашати сватовници

Режисьор: Франк Корачи Сценарист: Скот Армстронг, Рок Рубен и др.
С участието на: Кевин Джеймс, Росарио Доусън, Лесли Биб и др.
Романтичен, комедия


За филма:
Макар и с едва осем пълнометражни филма зад гърба си, Франк Корачи вече успя да се наложи като едно от доказаните имена в комедийния жанр - логично, като се има предвид, че именно той е човекът, създал хитови заглавия като "Около света за 80 дни", "Сватбеният певец" и Click.
Е, макар този път и без любимеца си Адам Сандлър (все пак присъстващ в екипа като продуцент), но пък с не по-малко популярния комик Кевин Джеймс, той отново се насочва към любимия си жанр.
Заснет с повече от приличните за комедия 80 млн. долара бюджет в Бостън и местната зоологическа градина Franklin Park, "Дългоопашати сватовници" (Zookeeper) е насочен както към подрастващата аудитория, така и към всеки, за който темата "любов" е от значение, имайки предвид романтичната нотка в сюжета.
Компания на Джеймс в каста правят чаровните Росарио Доусън и Лесли Гиб, а сценарният екип е съставен от цели пет души, дали своя принос към историята - Ник Бакей, Рок Рубен, Джей Шерик, Дейвид Рон и самия Кевин Джеймс.