Опааа! Няма да повярваш с кого се среща Хари от One Direction

Не, не се е събрал с Тейлър Суифт.

След като разбрахме, че Хари Стайлс от нашумелите One Direction упорито праща палави съобщения на бившата си, всички зачакахме с нетърпение двамата с Тайлър да обявят, че отново се събират.

 

Да, но май Хари няма такива намерения. Певецът не само, че не обмисля да се върне при Суифт, но и има ново увлечение - Кендъл Дженър. Ако името й не ти е познато, веднага ще ти изясним коя е тя. Това е една от по-малките сестри на Ким Кардашиян и да тя също е риалити звезда от нашумялото на запад предаване "Keep Up With The Kardashian's"

 

Никой и не подозираше, че Хари и Кендъл се срещат, докато (както става обикновено) двамата не бяха хванати в крачка. Знаменитостите бяха забелязани да вечерят заедно в ресторант в Западен Холивуд. Стайлс и Дженър се опитали да се измъкнат през задната врата на заведението, за да не привличат внимание, но опитите им се оказали безуспешни. 

 

Интересно какво ли е намислил Хари, дали историята с Тейлър е чисто и просто занасяне с бившата или пък иска нещата между тях да се върнат по старо му.

 

И ако е така, какво значи вечерята му с Кендъл? Ако са само приятели защо ще се измъкват на пръсти от ресторанта?

 

И докато ние се чудим, феновете на One diretcion вече се активизираха. Повечето от тях не одобряват връзката между певеца и риалити звездата, а други все още не могат да повярват, че между тях има нещо!