Оливия Уайлд поискала вагинален дубльор

Актрисата Оливия Уайлд предложила на режисьорите на най-новия й филм The Change-UP да наемат нейна вагинална двойничка, която да размахва татуираните гениталии на героинята й пред камерата.

Оливия Уайлд поискала вагинален дубльор, Оливия Уайлд поискала вагинален дубльорАктрисата Оливия Уайлд предложила на режисьорите на най-новия й филм The Change-UP да наемат нейна вагинална двойничка, която да размахва татуираните гениталии на героинята й пред камерата.

Звездата от Каубои и извънземни направи предложението си за сцената, в която тя и колегата й Райън Рейнолдс свалят дрехите си и започват разгорещен секс.

Продуцентите на филма обаче изразиха притеснения, че хрумването на Уайлд може и да се окаже прекалено разкрепостено. "Е, има я на едно много деликатно място. Татуировката е на вагината й. Когато го разбрах, изкрещях: "О, вие със сигурност трябва да я покажете на публиката", но те ми отвърнаха с: "Не, не, няма да я показваме в лентата". Тогава се опитах да ги разубедя и днес съм готова да наемат моя вагинална дубльорка, защото като човек от публиката определено искам да я видя", наблегна Оливия.

"Това е най-добрата скрита татуировка, която някога съм виждала. Е, не на живо, но на снимки. Човек може да я потърси дори в Google. Пубисът на момичето е оформен като квадрат, останалото е обръснато, а татуировката е на малко човече, което обикаля наоколо с косачка за трева. Гениална е!", възкликна актрисата. /БГНЕС