Официално: Тузара и Кари ще бъдат отново заедно!

Крис Нот ще се завърне в ролята на Тузара в продължението на „Сексът и градът“.

Крис Нот ще се завърне в ролята на Тузара в продължението на „Сексът и градът“.

Сара Джесика Паркър и oще 10 звезди от „Сексът и градът“ - преди и сега, виж в галерията по-долу:

Галерия: Сара Джесика Паркър и oще 10 звезди от...

Виж всички снимки

►►► Нов удар! Тузара няма да се завърне в "Сексът и градът"

След жестоката новина, че Крис Нот няма да се завърне в ролята си на Тузара в новите епизоди на "Сексът и градът" - изгря слънце на тази улица! Информацията, че персонажът на Крис Нот няма да се появи в продължението остана официално непотвърдена, но ето, че HBO Max имат добри новини: компанията официално обяви участието на 66-годишния актьор в завръщането на шоуто.

via GIPHY

"Много сме развълнувани, че ще работим отново с Крис Нот. Как бихме могли да започнем нова глава от „Сексът и градът“ без Тузара?" - каза изпълнителният продуцент Майкъл Патрик Кинг.

В сериала Крис Нот изигра главния любим на героинята на Сара Джесика Паркър Кари Брадшоу. Във продължението на сериала - игралния филм, който излезе след края на поредицата, двойката все още бе заедно.

via GIPHY

Както вече е известно, Джон Корбет и Дейвид Айгенберг, които изиграха ролите на Ейдън и Стив, също ще се присъединят към актьорския състав. Всички те вече са подписали договорите си за участие в снимките на сериала.

Снимките на сериала са планирани да започнат това лято, но все още няма официална информация за датата на излизането на продукцията.