Официално: Ким подаде молба за развод

Според TMZ 40-годишната Ким Кардашиян вече официално е подала молба за развод с 43-годишния Кание Уест.

Според TMZ 40-годишната Ким Кардашиян вече официално е подала молба за развод с 43-годишния Кание Уест.

14 от най-голите снимки на Ким Кардашиян​, виж в галерията по-долу:

Галерия: 14 от най-голите снимки на Ким Кардашиян

Виж всички снимки

►►► Кание Уест: Нямах доверие на Ким

Според данните на западната медия Ким иска съвместно юридическо попечителство над четирите им деца, а Кание се ангажира да изпълнява бащинските си отговорности и отглеждането на децата.

Както писахме още в началото, известно е, че двойката има предбрачно споразумение, което нито една от страните няма да оспори. Двойката вече е отбелязала напредък в постигането на споразумение за уреждането на въпроса със собствеността, а в документите, подадени вече в съда, датата на развода на съпрузите не е посочена.

Припомняме, че за първи път за проблемите във връзката на Ким и Кание стана ясно в началото на януари. Според запознати Кардашиян била готова да напусне съпруга си след многобройните му "лудории", но когато биполярното му разстройство се влошило, тя решила да изчака, докато той се стабилизира.

"Тя чувстваше, че ще бъде жестоко да сложи край на брака си в момент, когато нещата не вървят добре" - казва близък на Ким.

Въпреки мирния развод, по думи на близки на рапъра, става ясно, че той преживява тежко раздялата със съпругата си. Все още дори не е свалил брачната си халка.

"Трудно му е, той е нещастен, но се е примирил с реалността" - отбелязва близкия, споделяйки че според Уест повратният момент в брака му с Ким е неговата президентска кампания. Въпреки че, предвид скандалните му публични изявления миналата година, увлечението на Кание от политиката беше по-малкото зло.

Припомняме, че през по-голямата част от миналата година двойката живееше отделно: Ким беше с децата в имението в Калабасас, а Кание се премести в семейното ранчо в Уайоминг. Опитите на двойката да спаси брака си се оказаха неуспешни и ето, че вече са на път да сложат край. За Кание този брак беше първият, а за Ким - вече трети.