A$AP Rocky потвърди връзката си с Риана

Рапърът направи най-трогателното обяснение в любов: "Тя е любовта на живота ми".

Рапърът направи най-трогателното обяснение в любов: "Тя е любовта на живота ми".

Риана в ежедневието и на червения килим​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Риана в ежедневието и на червения килим

Виж всички снимки

►►► Риана: Простете ми, тази година беше трудна за мен

Първите слухове за романтичните взаимоотношения на звездната двойка се появиха преди почти година, но така и останаха непотвърдени. До днес! 32-годишният рапър публично говори за връзката си с 33-годишната певица.

"Страхотно е, когато откриеш единствения за теб човек на света. Тя струва колкото милион други... Тя е единствената. Любовта на живота ми" - каза влюбеният музикант.

Близки на двойката споделят, че влюбените не искат да споделят открито романтиката си: "Не че я крият. Те просто не искат хората да се бъркат и да коментират личния им живот и взаимоотношения... И двамата не искат концентрирано, повишено внимание върху себе си. Затова се появяват тайно на едно и също място и никой не знае за това, докато не ги види заедно"

Раким Мейърс (истинското име на рапъра) изглежда, че вече е готов за сериозната стъпка в живота си и определено мисли за бъдещето си с Риана. Той дори е уверен, че ще стане прекрасен баща: "Мисля, че ще бъда невероятен и дори прекрасен баща... Ще имам прекрасно дете"

Според рапъра единственото нещо, което наистина може да създаде, отгледа и възпита добре едно дете е любовта.

A$AP Rocky и Риана са заедно от дълго време. Доста дълго време те бяха просто приятели и колеги, но след това връзката им от "просто приятелство" се превърна в романтична връзка. Миналата Коледа двойката празнува заедно в родината на певицата (Барбадос), заедно с нейните близки.