Портретите от сватбата на принцеса Юджийн

В случай, че си пропуснала, този петък се състоя втората кралска сватба за годината.

Този петък, 12 октомври, внучката на кралица Елизабет II, Юджийн, сключи брак с избраника на сърцето си Джак Бруксбанк.

Виж кадри от сватбата на принцесата в галерията долу:

Галерия: 15 вълшебни момента от сватбата на принцеса Юджийн

Виж всички снимки

Булката беше облечена в елегантна и семпла рокля на Peter Pilotto и изглеждаше като най-влюбената и щастлива жена на света.

Днес дворецът в Кенсингтън ни зарадва с официалните портрети от големия ден, както и с още една новина, за която вече писахме – херцогинята на Кеймбридж, Меган Маркъл, очаква първото си дете (повече подробности за това – тук).

Но да се върнем към портретите от сватбата на принцеса Юджийн, които вече ни карат да мечтаем за трета кралска сватба, която да се случи час по-скоро.

Първият и най-официален кадър е сниман в Бялата портретна зала на замъка „Уиндзор“.

Снимката е направена от фотографа Алекс Брамал. В средата са булката и младоженецът, заобиколени от майката бащата и братът на Джак (вляво) и принц Андрю, принцеса Беатрис и Фърги (вдясно). 

Кралица Елизабет II и принц Филип са седнали на столове, а наоколо са се разпръснали малките шафери и шаферки.

Втората портретна снимка не е толкова официална, което си личи по огромните усмивки на принц Джордж, принцеса Юджийн и нейният съпруг. Между другото, сред малките шаферки е и дъщерята на Робин Уилямс, Теди (момиченцето, което стои точно до Джак).

Продължаваме стриктно да следим всичко, което дворецът „Кенсингтън“ качва Instagram. Доказателство за интереса ни – роклята за приема след сватбата на принцеса Юджийн – ефирно творение от дизайнера Zac Posen.