Обвиниха Бионсе в плагиатство

Певицата отново е в центъра на скандал. Стилистът й също скочи срещу нея.


от

© Getty Images

Това лято Бионсе издаде дългоочаквания си седми солов албум Renaissance за първи път от шест години. Той веднага зае водеща позиция в световните класации, благодарение на което певицата, между другото, влезе в Книгата на рекордите на Гинес. Както обикновено излизането на поп дивата не мина без скандали. Бионсе беше обвинена в плагиатство, неправилно и обидно използване на някои изрази в песните, след което дори се наложи да ги премахне. И изглеждаше, че вълнението около новия албум утихна, но не. Какво стана този път?

В интернет отново се разгоря жестоко обсъждане на новия албум на Бионсе и по-скоро на прицел попадна корицата на Renaissance. Дизайнерът на корсета, в който певицата седи на полупрозрачен кон, не е получил нито цент. „Не ми платиха“, написа той в социалните си мрежи, публикувайки същата снимка на Бионсе. Освен това името му не се споменава никъде. Дизайнерът Нуси Куеро публично се обърна към стилиста на Бионсе, който работи по снимките.

„Като стилист на Бионсе, очаквах най-доброто от вас и вашия екип. Но тъй като не отговаряте на съобщенията и писмата ми, смятам, че мога да заявя това само тук, преди да уредя този въпрос законно, тъй като вече три месеца не сте платили на мен и колегата ми.“

Новият албум на Бионсе: най-успешният досега или пълен провал?

Вижте повече

Новият албум на Бионсе: най-успешният досега или пълен провал?

Бионсе се оказа в центъра на скандала: певицата ще трябва да пренапише песен от новия си албум.