Обвиненията на Анджелина за насилие са лъжа

Представителят на Пит отговори на иска срещу актьора.

от

Брад е готов да поеме отговорност за това, което е направил, но не и за това, което не е направил.

© Getty Images

Представителят на Брад Пит пусна изявление пред CNN относно обвиненията на Анджелина Джоли. Говорим за конфликта, възникнал през 2016 г. на борда на частен самолет. Джоли твърди, че когато двамата с Пит са летели с цялото семейство от Франция за САЩ, актьорът е упражнил физическо насилие срещу нея и децата. Според нея бившият съпруг „душил едното от децата и ударил другото в лицето“, а самата Джоли „натикал в тоалетната, сграбчил главата и раменете й, разтърсил я и я блъснал в стената“. Освен това, както казва актрисата, полял нея и децата с бира и вино.

Представителят на Пит нарече обвиненията на Джоли лъжа:
„Нейната история продължава да се развива и всеки път придобива нови, непотвърдени подробности. Брад е готов да поеме отговорност за това, което е направил, но не и за това, което не е направил. Тези нови обвинения са напълно неверни“, се казва в изявлението за пресата.
Брад Пит към Анджелина: „Ти си луда и унищожаваш семейството“

Вижте повече

Брад Пит към Анджелина: „Ти си луда и унищожаваш семейството“

Нарича сина си "Колумбайн": нови данни от доклада на ФБР

Историята за кавгата на борда на самолета стана публично достояние във връзка с производството по продажбата на винарната Château Miraval. Брад заведе дело през февруари, обвинявайки съпругата си, че незаконно е продала своя дял от френското им имение на руския бизнесмен Юрий Шефлер. Анджелина подаде обратен иск, в който описа конфликта, довел до развода на двойката.

В съдебните документи Джоли посочи, че същият скандал е започнал на летището, когато Пит се е сбил с едно от шестте деца на двойката (те тогава бяха на възраст от 8 до 15 години). По време на полета конфликтът продължил, въпреки факта, че „всички деца бяха много уплашени, някои го молеха да спре, много плакаха“.

Пет дни след скандала актрисата подаде молба за развод.

© Getty Images

Бракоразводният процес беше дълъг и труден, някои спорове на съпрузите не са уредени и досега. Например Анджелина и Брад така и не се разбраха напълно по въпроса за попечителството над децата.

Брад Пит с нови обвинения към Анджелина

Вижте повече

Брад Пит с нови обвинения към Анджелина

„Тя ме наранява нарочно“, твърди актьорът.Анджелина върти бизнес с руски алкохолен магнат.