Обувките, които трябва да имаш този сезон

Виж най-горещите тенденции при обувките за новия моден сезон!

 
 

Виж най-горещите тенденции при обувките за новия моден сезон!

Есента е най-доброто време за романтични разходки сред богатите цветове на гората, за уютни събирания с приятели на чаша чай...Есента е време да рисуваш, дори това да е в преносен смисъл – чрез дрехите си. Съвременните тенденции съвпадат със законите на природата и ни предлагат голям избор от цветове и стилове, не само в облеклото, а и в обувките. Днес ще говорим за най-горещите тенденции при обувките и ще ти предложим подходящите начини да ги носиш така, че да се чувстваш перфектно с тях!

Галерия: Стилно! Как да носиш обувки с остър връх

Виж всички снимки

Модел тип чорап

Преди няколко години тази тенденция се появи на модните подиуми, както и из градските улици. Трябва да отбележим, че се задържа доста време, може би заради своята практичност. Тези обувки са лесни за комбиниране с всичките ти панталони, както и поли и рокли. Горната част на обувката плътно приляга на крака и почти се слива в случай, че носиш чорапогащник в същия цвят. Това визуално удължава краката ти и се вписва перфектно с мини дължините, които също са на мода.

Кой не трябва да ги носи: момичетата със силно изразени прасци и широк глезен.

С повишено внимание: собственичките на най-тънките глезени. Просто избери модел, чиято текстилна част започва точно над деликатната зона.

►►►Премахни лошата миризма от обувките си

Гръндж обувки

Тези груби обувки са много практични и винаги стоят стилно. Обувките умело могат да се съчетаят с леки рокли в стил бохо шик или обратното – да се подчертае характера им със скъсани дънки. Не винаги е възможно да носиш тези обувки в офиса, но винаги може да ги замениш с други, щом пристигнеш ан работното си място. Като се има предвид сегашната тенденция за смесване на офис облеклото със street style елементи, гръндж обувките ще изглеждат добре със сив костюм в каре, дори ако карето е само върху сакото, което си наметнала върху бялата тениска и любимите си дънки.

Кой не трябва да ги носи: няма ограничения.

С повишено внимание: ако не си много силна в смесването на стилове.

Чизми

Колкото по-високо достигат над коляното, толкова по-добре. Те завършват точно под най-интригуващата точка на женското тяло и служат като отличен съюзник в борбата със студа. Тази тенденция гарантира моментално привличане на вниманието, така че ако искаш да се преботиш със стеснителността си, добави тази тенденция в гардероба си. Тези, които искат да се откроят от тълпата, да усетят възхищението и погледите на околните, трябва да изучат този модел обувки по-отблизо. Няма значение дали чизмите са от велур, лак, кожа, кадифе или плат – те са най-модерните обувки на сезона! Достатъчно е да ги комбинираш със семпли мини поли, ефирна рокля или удължена риза, за да станеш Кралицата на тенденцията!

Кой не трябва да ги носи: ниски момичета с пищни форми.

С повишено внимание: чизмите са атрактивни и впечатляващи. Не всички ще могат да възприемат адекватно тази тенденция, така че трябва да си над нещата, за да не ти пука от някои мрачни коментари.

Галерия: Кои неща във визията ни мъжете тайно мразят

Виж всички снимки

Обувки с връзки

В идеалния случай те ще бъдат ботуши, но и ботите също са приемливи. Трудно е да се каже със сигурност каква е причината за появата на тенденцията. Във всеки случай този модел обувки стоят добре на крака и могат да бъдат много елегантни. По правило те визуално намалят размера на крака, което е в плюс за собственичките с номер над 38. Комбинират се перфектно и с офис гардероба ти, и с твоя парти стил.

Кой не трябва да ги носи: няма ограничения.

С повишено внимание: притежателката на голям гръден кош.

Бели обувки

Тази тенденция изглежда супер свежо. Белите обувки по правило подчертават високия статус на притежателката си, защото тя най-вероятно не трябва да преодолява разстоянията като се придвижва в обществения транспорт или да прескача локви. Вероятно жената има собствена кола или шофьор. 2017 може би не е революционна за модата, но със сигурност можем да кажем, че много момичета започнаха да определят облеклото според обувките си, а не както беше досега – обратното. Белите обувки са доказателство за това.

Кой не трябва да ги носи: тези, които не знаят как да носят обувките си спретнати, здрави и чисти. Протритите носове, разбитите токчета и драскотините изглеждат тъжно на бели обувки.

С повишено внимание: ако често използваш обществения транспорт.

►►►Пробвай задължително тези модни комбинации

Кадифени обувки

Всички понякога искаме мекота и комфорт, особено в понеделник в офиса. Как се появи кадифената тенденция тази есен? Тази материя винаги изглежда луксозно, въпреки че ценово всички момичета могат да си я позволят, заради възможността да бъде изработена от различни материали. Вмъквайки се в такива обувки изглежда, че се поставяш над ежедневната суматоха, където има място само за скучна практичност и изтъняла синтетика. Може би това ще е най-заслужената ти инвестиция тази есен, защото ще ти донесе приятно усещане и ще придаде лукс на визията ти.

Кой не трябва да ги носи: скучните хора.

С повишено внимание: не ги дръж близо до топлинен източник!

Сложен ток

Модата докосна и тази важна част на обувките като тока. Сега тенденциите са много и най-разнообразни. По правило изборът на ток се води главно от модните тенденции и удобството, но сега може да имаш и двете без да трябва да избираш. Заложи на нисък ток със сложна форма и така ще може да ходиш по цял ден с новите си обувки (без да жертваш удобството) и в същото време ще си на гребена на тенденцията.

Кой не трябва да ги носи: Ако си почитателка на класическия висок ток, тези модели ще ти се сторят прекалено нестандартни.

С повишено внимание: момичетата с проблеми в краката. Понякога тези обувки са нестабилни, въпреки, че е строго индивидуално.