Обявиха Кендъл Дженър за Модна икона на десетилетието

Преди 10 години, Кендъл е била само на 11, но днес вече е Модна икона на десетилетието.

Само преди десет години супермоделът Кендъл Дженър е била на 11 години. Въпреки това следващата седмица тя ще бъде удостоена с отличието Модна икона на десетилетието.

Галерия: 26 блестящи визии на Кендъл Дженър от червения...

Виж всички снимки

По-малката сестра на Ким Кардашиян ще получи приза, връчван от модния сайт Daily Front Row, на 8 септември по време на Нюйоркската седмица на модата.

Дженър е един от най-популярните модели в света на шоубизнеса и се радва на солиден брой последователи в Instagram – 83 млн. души. От началото на кариерата си Кендъл е работила с някои от най-големите имена в модата, но също така е известна и от реалити предаването, посветено на живота на нейното семейство „Keeping Up with the Kardashians“.

►►► Кендъл Дженър показа упражненията си за стегнат корем

Тя е дъщеря на Крис Дженър (вдовицата на известния адвокат Робърт Кардашиян) и Кейтлин Дженър, известна преди като Брус Дженър – състезател по лека атлетика.

Благодарение на своето телевизионно шоу, козметични и модни линии, мобилни приложения и успех в социалните мрежи сестрите Кардашиян и Дженър – Ким, Кортни, Клоуи, Кендал и Кайли са едни от най-влиятелните личности в света на шоубизнеса, а състоянието им се оценява на стотици милиони долара.

Източник: бгнес