Няма да получат наследство: кои знаменитости няма да оставят пари на децата си

Някои знаменитости, оказва се, планират да оставят децата си, най-общо казано, без нищо. Ето кои звезди няма да завещаят кръвното си наследство и какви са причините за това решение.

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

Капиталът на известния готвач Гордън Рамзи, според слуховете, е 220 милиона долара. Рамзи има и пет деца. Говорейки по темата, той каза:

„Те определено няма да ги получат. И това не е подло от моя страна; това е, за да не ги развалим... Единственото, за което сме се разбрали е, че ще получават 25% депозит за наем на апартамент, но не и за цялата вноска на наема. Много съм щастлив, че имах такава кариера през последните 15 години в САЩ. Сериозно, това ми направи цяло състояние и съм голям късметлия, така че уважавам всичко, което имам."

Снимка: Getty Images

Джеки Чан има две деца и предполагаем капитал от 400 милиона долара. И ето какво казва той: „Ако са способни, може и сами да си печелят пари, а ако не, тогава те просто ще пропилеят моите. Не е честно."

Елтън Джон е баща на две момчета близнаци и притежава близо 500 милиона долара. „Ужасно е да дадете на децата сребърна лъжица. Момчетата живеят най-невероятните животи, те не са обикновени деца и не се преструвам, че са. Но трябва да имат някакво подобие на нормалност, малко уважение към парите, малко уважение към работата."

Снимка: Getty Images

Говори се, че Аштън Къчър и Мила Кунис управляват 255 милиона долара. Те също не планират да оставят наследство на двете си деца: „Не създавамe фонд за тях. В крайна сметка ще дадем парите си за благотворителност и различни други цели. Децата ни живеят наистина привилегирован живот и дори не го осъзнават. Ако поискат да започнат бизнес и имат добър бизнес план, ще инвестираме в тях, но няма да получат нищо наготово."

Нетното състояние на Даниел Крейг е 160 милиона долара, а двете му дъщери също няма да получат нищо: „Няма ли стара поговорка, че ако умреш като богат човек, се проваляш? Не искам да оставя големи суми на следващото поколение. Мисля, че наследството е доста безвкусно. Моята философия е да се отърва от него или да го раздам, преди да си отида."

Снимка: Getty Images

Галерия: Млади и прекрасни: как изглеждат децата на звездите...

Виж всички снимки