Нумерологията разкрива най-големите му тайни

Разкрий най-големите му тайни с помощта на нумерологията.

 
 

Разкрий най-големите му тайни с помощта на нумерологията​.

Как да дешифрираш съдбовните знаци и да разбереш най-дълбоките му тайни? Нумерологията винаги е тук, за да ти съдейства!

Хороскоп на тайните на различните зодии, виж в галерията по-долу:

Галерия: Хороскоп на тайните на различните зодии

Виж всички снимки

►►► Нумерологията може да ти каже с кого да се срещаш

Чрез изчисляване на пътя на живота (на теб и половинката ти) можеш да определиш характера на партньора си в дълбочина (дори и скритите кътчета, които умело успява да скрие). За да направиш това, действай по познатата схема - събери всички цифри от датата на раждането му. Например, той е роден на 24.02.1992г. 2 + 4 + 0 + 2 + 1 + 9 + 9 + 2 = 11. Продължаваш да събираш: 1 + 1 = 2. Числото на неговия жизнен път е 2. Нека поговорим за значението на всички числа.

1

via GIPHY

Мъжете с път на живота 1 показва, че този човек безспорен лидер. Той е готов да работи усилено, за да постигне целите си и желаните резултат. Но имай предвид, че понякога не е никак лесно с такива мъже, защото са склонни да поставят целите си пред всичко останало.

2

Родените мъже с път на живота 2 не обичат шумните компании и предпочитат да прекарват време насаме със себе си. Те рядко се отварят към хората и постоянно търсят себе си.

3

Мъжете, родени с път на живота 3 винаги са фокусирани върху успеха - личния и професионалния. И основното за тях е собственото им благополучие. Тройките рядко мислят за другите (имай едно наум!)

4

Четворките бързо взимат решения. Те знаят точно какво да правят в дадената ситуация. Но мъжете с този път на живота често зависят от мнението на другите.

5

via GIPHY

Числото 5 подсказва, че тези мъже знаят как да обичат, да даряват топлина и положителни емоции на другите. Те винаги са готови да те изслушат и подкрепят. Но много често петиците забравят за себе си и е добре да им се напомня, че е важно да се самосъхраняват.

6

Шестиците са много уязвими хора. И точно заради страха от самотата те създават много познанства и приятели, които не винаги са дълготрайни.

7

via GIPHY

Числото 7 е символ на успех и победа. Такива мъже обичат да правят пари, но още повече обичат да ги харчат за себе си и за близките си.

8

Мъжете, родени под числото 8 имат труден характер. Поради това често е трудно да се изградят отношения с тях. Но осмиците постигат големи успехи в кариерата си.

9

Деветките могат лесно да постигнат всяка цел. За тях няма нищо невъзможно, но такива мъже често са потайни по отношение на своята сродна душа. Следователно в личния си живот те могат да имат трудности.