Нумерология: Какво означава номерът на колата ти?

Според нумеролозите всяко число, което срещаш в живота си под различна форма, носи определена енергия и ти влияе по различен начин.

 
 

Според нумеролозите всяко число, което срещаш в живота си под различна форма, носи определена енергия и ти влияе по различен начин.​

И номерът на колата (или на апартамента ти) не прави изключение! Ако дешифрираш правилно значението на регистрационния си номер (или на жилището), тогава можеш да разбереш естеството на съвместимостта в живота ти. Ето как да го направиш.

Хороскоп на магическите способности на зодиите, виж в галерията по-долу:

Галерия: Хороскоп на магическите способности на зодиите

Виж всички снимки

►►► Нумерология: какво означава фамилията ти

За да разгадаеш енергията на собствения си автомобил, трябва да събереш всички цифри на регистрационния си номер (същото се отнася и за номера на апартамента ти). Да приемем, че номерът на колата ти е 4565, събери: 4 + 5 + 6 + 5, равно е на 20, и продължаваш да събираш до просто число: в случая 2 + 0, е равно на 2. Ето какво е значението на всички числа:

1

Единицата е символ на лидерство. Ако колата ти е с номер, с общ сбор, 1 винаги ще бъдеш на първите позиции (дори винаги ще се нареждаш първа кола на светофарите в задръстванията!). Колата ти е надеждна и няма да те подведе, когато пътуваш на дълги разстояния. Единицата също носи просперитет в бизнеса, но внимавай със скоростта, защото никой не е застрахован от неприятни ситуации!

via GIPHY

2

Ако номерът на колата ти е със сбор 2, тогава може да си сигурна, че сте създадени една за друга. Твоят автомобил ще ти осигури комфорт и защита. Двойката предпазва колата от кражба, но при лоша видимост трябва да бъдеш много внимателна: няма нужда да бързаш, ако условията на пътя са лоши...

3

Три е символът на постоянното движение. С кола с регистрационен номер със сбор 3 ще бъдеш навреме навсякъде и тя ще се превърне в истинския ти помощник. Следователно колата ти ще се нуждае от специално внимание: преди дълго пътуване, не забравяй да провериш състоянието й и да следиш ограниченията на скоростта!

4

Числото 4 дава на водача чувство за сигурност, поради което можеш да се справиш с колата си в трудни ситуация и на лош път. Рискът да попаднеш в инцидент е малък, но това не означава, че не трябва да внимаваш и да спазваш всички правила на пътя!

5

Пет е символ на риска и скоростта, така че не забравяй за основните правила на движение. Ако номерът на колата ти е с общ сбор 5, тогава е ясно, че се чувстваш перфектно зад волана и си прекрасен шофьор.

6

Колите със сбор на номерата 6 носят енергия на издръжливост. С тази кола никога няма да изпиташ затруднение, притеснение или каквито и да било затруднения. Не бива обаче да забравяш за безопасността си!

via GIPHY

7

Седем е щастливо число. Проблемите с такава кола винаги ще те заобикалят, с нея ще се чувстваш уверена и в пълен комфорт. В допълнение, колата с номер 7 може да ти донесе късмет в различни области в живота. Но не трябва да забравяш за правилата за безопасност!

8

Собствениците на автомобили с об щсбор на номера 8 избягват риска и с право. Нумеролозите са сигурни, че числото 8 привлича неприятности: инциденти, червени светофари и безкрайни задръствания. Ако си суеверна, по-добре опитай да промениш номера си. Но ако те устройва, нумеролозите съветват да бъдеш особено внимателна на пътя през нощта.

9

Колите с номер 9 са своенравни. Като цяло деветката е по-подходяща за големи автомобили: бусове, джипове и т.н.. Пътниците в тях винаги се чувстват уверени и спокойни. Ако номерът на колата ти е със сбор 9, бъди особено внимателна през зимните месеци. Също така бъди готова за постоянните разходи за поддръжка и резервни части.