Нумерология: какво означава фамилията ти

Открий числото на твоята фамилия и разбери какво означава то.

 
 

Нумерологията е учение за влиянието на числата на съдбата на човека. Казват, че с нейна помощ можеш да разбереш чертите на характера на отсрещния, да разшифроваш съдбоносни знаци и дори да предскажеш бъдещето.

Хороскоп на тайните на различните зодии: разгадай своята в галерията долу

Галерия: Хороскоп на тайните на различните зодии

Виж всички снимки

►►►Тайната на рождената ти дата спрямо нумерологията

Лесна нумерологична сметка ще ти покаже кое е числото на фамилията ти и каква роля играе то в съдбата ти. Много нумеролози са на мнение, че фамилията влияе на съдбата на човека не по-малко от името, което той носи.

За да разбереш кое е числото на твоята фамилия, е необходимо да използваш таблицата долу и да замениш буквите с цифри, а след това да ги събереш до получаването на едноцифрено число.

Например фамилията ти е Петрова. Събираш 7+6+1+8+6+3+1=32. Продължаваш: 3+2=5.

Слънце

Луна

Марс

Меркурий

Юпитер

Венера

Сатурн

Уран

Нептун

1

2

3

4

5

6

7

8

9

А

Б

В

Г

Д

Е

Ж

З

И

Й

К

Л

М

Н

О

П

Р

С

Т

У

Ф

К

Ц

Ч

Ш

Щ

Ъ

Ь

Ю

Я

 

 

 

 

 

 

 

via GIPHY

Ето и значението на фамилията ти.

1

Единицата е символ на лидерство и устрем. Числото едно във фамилията ти означава, че имаш силна връзка с роднините и си отговорна по отношение на тях.

2

Двойката е символ на дипломатичност. Човек с число 2 на фамилията си винаги е готов на компромис, избягва конфликтите на всяка цена и се опитва да запази мира във връзката и семейството.

3

Хората с 3-ка фамилия са оптимисти с творчески подход. Те правят всичко, за да се реализират в приоритетните за семейството свери.

4

Отличават се с организираност и трудолюбие, които семейството е възпитало в тях. Умеят да взимат правилните решения в нестандартни ситуации, но към промените се отнасят предубедено.

5

Петицата е символ на свобода и независимост. Човек с число 5 във фамилията винаги преследва мечтите си и умее да се приспособява към всякакви жизнени ситуации.

6

Тези хора са представители на консервативни семейства. Те се отличават с пресметливост и понякога дори с жестокост.

7

Седмиците постоянно търсят смисъла на живота. Те прекрасно филтрират информацията, обръщайки внимание на най-важното. В семейството на такива хора винаги съществува обединяваща идея.

8

Осмицата е символ на трудолюбие. Човекът с 8-ца във фамилията е основата за успеха на семейството. Тези хора са добросъвестни и справедливи, а и умеят правилно да управляват парите си.

9

Хората Деветки са емоционални, чувствителни и много привързани към семейството. Точно там те получават необходимата подкрепа.