Нумерологична прогноза за края на лятото

Трите числа, които ще ти разкрият какво да очакваш до края на август.

Снимка: iStock
Снимка: iStock

След като през лятото успяхме да си пожелаем съкровените желания в деня на лятното слънцестоене, след това наблюдавахме супер луната и усетихме влиянието на новолунието. Краят на юли донесе още едно астрологично събитие: още на 23 започна ретроградното движение на планетата Венера, което ще продължи до 4-и септември. Съответно август може да се нарече и месец на големи промени.

Тази година краят на лятото е пълен с очаквания и планове, но за да си добре подготвена за това, което те очаква, ето какво подсказва нумерологията. Специалистите разказват какво ни очаква през следващия месец, на кого трябва да обърнем внимание и за какво да внимаваме преди началото на есента.

Общо август 2023 г. дава числото 15 (месец - 8 и година 2023 - 7), ако продължиш да събираш нататък - 15 - отново едно и пет, тогава ще разгледаме три числа 6, 8 и 15. Ето го и влиянието на всяко по-подробно.

8

Осем символизира справедливост, баланс, благоприличие, честност и равновесие. Тези качества ще трябва да се показват навсякъде. Има голяма вероятност да бъдеш изправена пред различни тестове за издръжливост и някои по-сериозни битки. Ще са ти необходими благоразумие, логика и рационалност. Това е вид изпит. Затова последният летен месец е подходящ за решаване на съдебни казуси.

Възможно е също да се появят несправедливи обвинения и фалшиви драми, затова си струва да избягваш оценъчно мнение. Много е важно да разбираш, анализираш и пускаш ситуациите за кармична обработка.

15

Числото 15 символизира авантюристични ситуации и участие в мръсни игри, съмнителни сделки, както и натиск от конкуренти. В същото време през август има голяма вероятност да получиш лесни пари, слава и популярност.

Най-важното в числото 15 е да преодолееш гордостта си. Август е добър месец за създаване на успешен бизнес. През този период на преден план ще излезе управлението на масите. Освен това ще има по-голяма концентрация на енергия и усещане за страст.

Ако говорим за връзки, то този месец те ще бъдат ярки и страстни. Освен това страстта може да граничи с мания. Хората, които са в съзависими отношения, ще имат възможност да излязат от тях.

6

Числото 6, което отговаря за любовните връзки, предупреждава, че този месец трябва да се избягват любовните триъгълници. Основното му послание е способността безкористно да дариш светло чувство на друг човек. Това също означава, че конфликтът между разума и чувствата ще бъде почти неизбежен.

Шест е знак за комуникация. Обменът на информация и мисли ще излезе на преден план. Това също означава морална отговорност за твоите близки: може да дойдат далечни роднини или пък ще се наложи да обърнеш повече внимание на къщата си. Очаква се сближаване с приятели, както и необходимостта да направиш съдбоносен избор. Възможно е да се появят нови съюзи както в партньорството, така и в бизнеса.

Август е добър месец за брак. Може да се наложи да вземеш решение със сърцето си, а не с разума. Не трябва обаче да строиш пясъчни замъци и да им гласуваш големи очаквания, защото шестицата влияе върху появата на неоправдани илюзии.

Кога точно можеш да срещнеш любовта през август 2023 г.?

Вижте повече

Кога точно можеш да срещнеш любовта през август 2023 г.?

Въпреки факта, че през целия август ще бъдем под влиянието на ретроградна Венера е напълно възможно да срещнеш любовта на живота си в края на лятото....