Новият лидер Premier Dead Sea вече в България

Новият лидер в натуралната козметика от Мъртво море вече е в България!

Новият лидер Premier Dead Sea в натуралната козметика от Мъртво море вече е в България!

Мъртво море е едно от природните чудеса на света. Благодарение на много високото съдържание на сол, минерали и природни елементи, е било известно още преди хиляди години с  неговите терапевтични и лечебни сили.

Днес, това богато на минерали море, в средата на африканския разлом е световно известeн природен спа център. Трябва да си сигурна, че ще получиш там първокласна  грижа за твоята кожа.

От древни времена, милиони хора са стигали до района на Мъртво море, за да се насладят на изцелението, разкрасяващи и подмладяващи сили на Мъртво море. Днес, Premier Dead Sea носи ползите от Мъртво море до твоята врата.

Premier Dead Sea лаборатории благодарение на този уникален природен източник  създават продукти с най-високо ниво грижа за съвършена кожата.

Философията на  Premier Dead Sea свързва заедно два елемента: славната мъдрост на природата и напреднали научни технологии. Premier взима натурални растителни екстракти и минерали от Мъртво море и чрез използване на патентованата и най-модерна технология, прави луксозна и ефективна грижа за кожата, която далеч надхвърля най-добрата ти представа за красива кожа.

** Козметика Premier Dead Sea, може да намериш във Гранд Мол Варна, партер и Перадайз Мол, София.