Новият фитнес гуру на Холивуд разкри тайната на перфектните тела

Клиенти са й Роузи Хънтингтън-Уайтли и Тейлър Суифт

Само преди седмица Роузи Хънтингтън-Уайтли беше обявена за най-печелившият британски модел, като това се дължи не само на екипа от гримьори, стилисти и фризьори, а и на фитнес инструкторката й Симон.

►►►12 фитнес мита, в които да спреш да вярваш

Треньорката е добре позната на Острова, а отскоро има и не малко клиенти в Лос Анджелис. Тя споделя, че тайната на перфектните тела на звездите не е само благодарение на един тип спорт, а на комбинация от много от тях.

Роузи тренира

В своите тренировки тя вкарва елементи от танците, аеробиката и йогата. "Само пилатесът не е достатъчен", казва Симон. Упражненията при нея продължават почти час, като тези за разтягане се редуват с клекове, напъди и други фитнес елементи. Всичко това се случва на фона на много бърза музика. 

Галерия: Как тренират звездите

Виж всички снимки

Роузи е най-редовната й клиентка и посещава тренировките 5 дни в седмицата. Симон е забранила както на модела, така и на останалите дами, с които работи да се качват на кантара, защото това влияе на преценката им за външния вид. "Важно е да харесваш това, което виждаш в огледалото", категорична е треньорката.