Новият албум на Тейлър Суифт ще остане в историята

И не защото сама е оформила прическата си за обложката му!

И не защото сама е оформила прическата си за обложката му!

Сладки секси визии на Тейлър Суифт​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Сладки секси визии на Тейлър Суифт

Виж всички снимки

►►► Тейлър Суифт е авторът на един от хитовете на Риана

Тейлър Суифт постави нов рекорд за всички времена с последния си албум Evermore. Все пак не всеки може да оглави класациите два пъти за една седмица.

Новият албум на 31-годишната певица Тейлър Суифт Evermore вече е на първо място в класацията Billboard 200 Albums Chart, а по-късно стана ясно и, че песента й Willow също дебютира като номер едно в класацията Billboard Hot 100 Singles Chart.

Тейлър Суифт е първият изпълнител в историята на класациите, който някога е дебютирал с песен и албум под номер едно за една седмица.

По-рано през същата година албумът на Тейлър Folklore и нейната песен Cardigan също дебютираха под номер едно за една седмица. Единственият, който може да се мери с певицата е групата BTS, която зае първите места за месеца.

Реакцията на Тейлър към новината за собствения й успех се появи в Twitter: „Хора. Сериозно. Благодаря ви за това".

Willow стана седмата песен на Swift, която достигна номер едно в Hot 100. А истината е, че само пет знаменитости могат да се похвалят с подобни и по-добри резултати. Сега Тейлър е на върха на популярността си, така че остава да очакваме подобрение във вече постигнатите рекорди.

Честито, Тейлър!