Новата визия на Меган ядоса мрежата

Какво не е наред с новата визия на Меган Маркъл и защо първата й поява след раждането предизвика толкова бурни реакции?

Какво не е наред с новата визия на Меган Маркъл и защо първата й поява след раждането предизвика толкова бурни реакции?

Меган Маркъл: всички обожават стила й!​ Виж как се е променил в галерията по-долу:

Галерия: Меган Маркъл: всички обожават стила й!

Виж всички снимки

►►► 10 неща, които не знаеш за бижутата на Меган Маркъл

Принц Хари и Меган Маркъл прекъснаха за дълго появата си на публични места след раждането на дъщеря им Лилибет. Наскоро обаче двойката посети Световния търговски център в Ню Йорк и взе участие във фестивала Global Citizen Live, където херцогинята на Съсекс се появи в необичаен за нея външен вид.

Според слуховете тя се е готвила да се появи на събитието в продължение на три седмици под ръководството на стилист. Западни медии съобщават, че за събитието Меган е избрала рокля над коляното на Valentino за 4500 долара, допълвайки визията си с бижута Cartier - обеци за около 16 500 долара, часовник за 12 000 долара и гривна за 6 900 долара. Естествено, облеклото веднага предизвика бурни коментари и реакции в мрежата.

Факт е, че по време на фестивала Меган призова за всеобщо равенство в борбата с пандемията на коронавирус. Тя обърна внимание и на факта, че по-голямата част от ваксините отива само в 10 от най-богатите страни в света, докато милиони хора в бедните страни са лишени от възможността свободно да се ваксинират: „Всеки на тази планета има право да получи тази ваксина. Но това не се случва. И въпреки че в тази страна и в много други страни можете да отидете почти навсякъде и да се ваксинирате, милиарди хора по света са лишени от тази възможност“, цитира Daily Mail.

На пръв поглед загриженият коментар на херцогинята предизвика гняв у последователите й, защото те го възприеха като чиста форма лицемерие: "Мисля, че е доста неуместно да носиш такива скъпи бижута на събитие, където е посветено на равенство..." - коментира последовател в мрежата.