Новата визия на Кендал притесни феновете

Появата на Кендал Дженър след посещение при пластичен хирург притесни феновете.

Появата на Кендал Дженър след посещение при пластичен хирург изплаши феновете.

26 блестящи визии на Кендъл Дженър от червения килим​, виж в галерията долу:

Галерия: 26 блестящи визии на Кендъл Дженър от червения...

Виж всички снимки

►►► Правилото на Кендал Дженър за гаджетата: разкрито!

Кендал Дженър бе забелязана да излиза от кабинета на пластичен хирург с маска. На снимките, направени от The Sun, звездата от The Keeping Up With Kardashians се опита да се скрие от папараците, напускайки сградата, в която се намира кабинетът на пластичния хирург на звездата - д-р Джейсън Б. Даймънд.

Лицето на 25-годишната манекенка е изцяло покрито с бяла колагенова маска и въпреки всички опити да прикрие самоличността си, носейки слънчеви очила върху нея - бе разобличена.

Феновете веднага коментираха в социалните мрежи опасенията си дали звездата не е развалила външния си вид с някакви разкрасителни процедури. До момента не е ясно каква процедура или лечение е получила Кендал, тъй като в кабинета се предлагат процедури за лице, ботокс, филъри, лифтинг на лицето, операции и корекции на носа и още много други неща.

И докато всички сестри Карадашиян признаха, че са се насочили към пластиките в определен момент в живота си, Кендал не спира да отрича хирургичната намеса във външния си вид.

Още през 2017 г. Кендал заяви в Instagram: „Един ден видях заглавията: „Кендал оправи устните си и си направи пълна реконструкция на лицето – вижте скулите й, вижте носа й!“ Мислех си: "Това е лудост". Дори не отговорих на тези глупости, защото ако коментирам това, хората ще си помислят: „О, тя така се защитава – значи наистина си е направила нещо“. Защо трябва да коригирам лицето по определен модел? Дори няма смисъл в това..."

Кендъл все пак не е единственият член на семейството, който посещава този лекар, но за разлика от нея, сестрите й вече няколко пъти съвсем открито заявиха, че са се подлагали на множество процедури.