Новата тенденция – везан маникюр

Запознай се с една различна, но много българска колекция - „Шевици“ на SNB Professional.

 
 

Магически код – това са българските шевици. Истинско богатство, което разказва за българския живот, традиции и културата.  

Извезани на ръка, всяка от многобройните фигури има конкретно значение и точно определено място.  

Ромбът – най-често използваната фигура

Тя не е плод на случайно хрумване, а е внимателно избран елемент. В женската народна носия, ромбът се извезва върху престилката и символизира плодородието на земята и жената.

Неслучайно, ромбоидната шевица е и фигурата, избрана от SNB Professional да краси лимитираните флакони на лаковете за нокти от новата колекция „Шевици“. Това ги прави не само различни и с различно име, но забележителни. Запознай се й с четирите нови цвята:

Лак за нокти Пламена

Едно различно червено. Наситено. Плътно. Завладяващо и магнетично! Червено, което носи оттенъка на женствеността. Червено, от което не можеш да откъснеш очи. Червено, което да носи посланието на всичко онова, което означава този цвят в традиционната българска носия. И ето я Пламена! Истинска, завладяваща и магнетична. Този тъмночервен пастел е изтъкан от любов, традиция и красота.

Лак за нокти Десислава

Онзи цвят, който улавя отражението на есенното слънце в пожълтелите листа. Онзи нюанс на жълтото, който да сияе, но не заслепява. Това е Десислава – наситен жълт пастел, който носи в себе си топлина, свежест и лекота. Някога този цвят е бил пожелание за благоденствие и светлина.

Лак за нокти Преслав

Благородно лилаво. Топло. Величествено и различно. Точно така изглежда Преслав. Онзи лилав пастел, който липсва в богатата палитра от цветове лакове за нокти на SNB Professional и за който всички питат.

Лак за нокти Калоян

Колекция „Шевици“ не би била пълна без величествено синьо и то точно с името Калоян. От SNB Professional дълго време пазеха в тайна този тъмносин пастел, за да ти го представят именно сега, точно с тази колекция. Разкошен, царствен и необятен. Цвят, който променя не само маникюра, но и настроението.