Новата Риана: Блейк Лайвли вдъхновява стила на бременните жени

Но не с провокация, а с елегантност

от

© Getty Images

Новината, че Блейк Лайвли очаква четвъртото си дете от съпруга си Райън Рейнолдс, беше разкрита, когато актрисата се появи на 10-ата годишна среща на Forbes Power Women's Summit в Ню Йорк, през септември, с наедрялото си коремче. Тогава тя позира в мини рокля с пайети от италианската модна къща Valentino.

Лайвли и Рейнолдс вече имат три дъщери, Джеймс на седем, Инес на шест и Бети на три, а 46-годишният актьор от „Deadpool“ наскоро каза, че се надява четвъртото им дете също да е момиче.

23 модни идеи, които да откраднеш от Блейк Лайвли, виж долу в галерията:

Галерия: 23 модни идеи, които да откраднеш от Блейк...

Виж всички снимки

Последната официална визия на Блейк Лайвли беше миналата седмица, на American Cinematheque Awards 2022 в Бевърли Хилс. Тогава тя заложи на дълга до земята флорална рокля,от колекцията на Ralph Lauren.

© Getty Images

Изборът на дрехи за бременни се свежда до комбинацията между комфорт и практичност – поне за повечето жени. Риана преобърна представите на всички със стила си, докато беше бременна – прозрачни рокли, мини дължини, смели деколтета и оскъдно облекло. Блейк Лайвли успя да издигне бременността на едно по-високо ниво през последните месеци, като добави свръхдоза елегантност и очарование, вдъхновявайки множество жени по целия свят.

Райън Рейнолдс няма против Блейк Лайвли да се целува с колеги

Вижте повече

Райън Рейнолдс няма против Блейк Лайвли да се целува с колеги

Рейнолдс не вижда смисъл да ревнува съпругата си от екранните й партньори.