Новата любов на Емилия Кларк

Емилия Кларк има нова връзка.

Емилия Кларк има нова връзка.

Красивата еволюция на Емилия Кларк, виж в галерията по-долу:

Галерия: Красивата еволюция на Емилия Кларк

Виж всички снимки

►►► Емилия Кларк: Инсултът беше най-страшната война

33-годишната звезда от поредицата "Игра на тронове" Емилия Кларк не споделя публично подробности от личния си живот. В нейния личен Instagram профил няма снимки на половинката си, нито общи снимки, а за всички ни е известно, че Емилия се появява на публични места винаги сама. Преди година обаче плъзнаха слухове, че „Майката на драконите“ се среща с американския режисьор Чарли Макдауъл. Но така и не стана ясно нито как са започнали връзката си, нито как са приключили с нея.

Но сега американските таблоиди говорят за нов романс в живота на актрисата. Има слухове, които твърдят, че Емилия се среща с помощник-режисьора (работил по "Междузвездни войни", "Ангелите на Чарли" и други големи холивудски проекти) Том Търнър.

„Емилия и Том наистина се разбират. Той вече е влюбен в нея и вижда съвместното им щастливо бъдеще“ - казва близък на двойката.

Анонимни източници разказват защо Том се е разделил с предишната си страст - Ребека Фъргюсън: "Той имаше връзка с Ребека, но те се разделиха, защото тя беше малко по-възрастна от него."

Все още няма официално потвърждение за новия романс на актрисата, но Кларк и Търнър са били забелязани заедно на разходка в Лос Анджелис.